+421 2 54 64 78 52 English

Prečo si vybrať Sheron? Odpoveď je jednoduchá a príjemná zároveň

Klenotníctvo Sheron je na trhu už tridsať rokov. Za ten čas si osvojilo vysoko profesionálny prístup ku klientom i myšlienku „náš zákazník, náš pán“.

Na začiatku bol nápad, predstavy i vytýčená cesta plná ideálov, plnenia prianí, vášeň i túžby, ktoré horia v každom jednom z nás.

Nápad zadefinovala spolupráca s luxusnými značkami, ktorá Sheron posunula do spoločnosti tých, ktorým záleží na osobitom štýle. Základom je vkus, elegancia aj snaha vnímať vlastný život ako dobrodružstvo.

Aktuálne tak v portfóliu máme celý rad renomovaných šperkarskych značiek i chýrnych hodinárskych majstrov. A tak, ako je i nás dobrým zvykom, ponúkame len najvyššiu kvalitu, nápad i prevedenie.

Rolex, Ulysse Nardin, Tudor, Omega, Chopard, Breitling, Pomellato, Pasquale Bruni, Alberti, Meister, Schoeffel, Hulchi Belluni sú značky, ktoré ponúkame, ktorými sa snažíme vyčariť klientom na tvárach úsmev, zaujať ich, vzbudiť v nich vášeň, lásku, zanietenosť.

Newsletter je spojením Sheronu so zákazníkom i prienikom do tajomného sveta luxusných šperkov

K tomu pridávame zážitky, pretože práve taký náš predaj je. Sales managers vám prerozprávajú pútavé príbehy, ktoré za jednotlivými značkami stoja, prenesú vás do sveta tajomstiev, krásy, nápaditého dizajnu i inšpirácií. Podporia vašu predstavivosť i štýl odbornými radami, pridajú ľudský prístup.

Pripomenú, že dôležitou súčasťou nášho biznisu je aj autorizovaný servis, ktorý prinášajú naši špičkoví hodinári. Pretože v našom klenotníctve ponúkame špičkový sortiment, ktorý rovnako tak potrebuje špičkovú starostlivosť.

Klenotníctvo Sheron je tu už 30 rokov a za ten čas sme sa naučili, že mať spokojného zákazníka je najviac. V mnohých ohľadoch.