+421 2 54 64 78 52 English

Newsletter je spojením Sheronu so zákazníkom i prienikom do tajomného sveta luxusných šperkov

V dnešnej dobe, keď sa na vás zo všetkých strán hrnie množstvo ponúk najrôznejšieho zamerania, je výrazne nekomfortné až otravné ísť rovnakou cestou. My v Sherone preto pridávame niečo navyše.

Koncept posúvania noviniek je v bežnom popise práce klenotníctva Sheron. Ale tak, ako sa odlišujeme sortimentom, ktorý ponúka luxus, zážitok, skúsenosť, z ktorého na vás dýcha história i odkaz veľkých šperkarskych majstrov, sa snažíme byť iní aj v elektronickej ponuke našich služieb.

Je samozrejmosťou, že v momente, ako zákazník potvrdí odoberanie e-news, príde mu v stanovenom čase množstvo inšpirácií, pri ktorých tradične dbáme nielen na celkový výber krásnych šperkov, hodiniek a doplnkov, ale aj exkluzivitu. To v praxi znamená, že horúce novinky, akcie ponúknuté v našom newsletteri prídu odoberateľom prednostne. Rovnako tak si vašu podporu uctíme počas narodeninových a meninových dní.

Spoločnosť Sheron je na trhu už 30. rok, za ten čas nadviazal množstvo unikátnych partnerstiev, našla skvelých a inšpiratívnych klientov i priateľov. Lebo samotná krása, nápaditosť, presah do minulosti, osobitý štýl, luxus i precízne majstrovstvo renomovaných značiek, to umožňuje.

Naším cieľom je ponúkať krásu a najvyššiu kvalitu tým, ktorým záleží na výzore, vlastnom štýle. Newsletter Sheron je potom len priblížením spomenutého.

Zostaňte teda s nami v kontakte. Budeme vás informovať o novinkách, špeciálnych akciách, limitovaných kolekciách a aktuálnych či časovo obmedzených ponukách – KLIKNITE SEM