+421 2 54 64 78 52 English

Predajňa Sheron je otvorená v režime základ. Vyberať však môžete aj online!

Od 15.2. .2022 sa na základe uvoľňovania opatrení súvisiacich s pandémiou koronavírusu opäť vraciame do režimu základ. Príďte si splniť sny inšpiratívnym šperkom či luxusnými hodinkami. 

Sortiment od popredných šperkarskych majstrov svetového mena máme k dispozícii nielen na webe sheron.sk, ale aj priamo v predajni, ktorá sídli na Panskej 2 v Bratislave. 

Svoje priania si môžete prísť premeniť na realitu v pracovných dňoch od 10:00 do 19:00, otvorené máme aj v sobotu medzi 10:00 až 17:00. Podľa platných nariadení môže byť na predajni v jednom čase 1 zákazník na 15 m², aj naďalej sa ale budeme navzájom chrániť – dýchacie cesty prekryté respirátorom FFP2 a dezinfekcia rúk sú pri vstupe do predajne nutnosťou.

OTVÁRACIE HODINY

PO – PI     10:00 – 19:00
SO            10:00 – 17:00
NE            ZATVORENÉ

    Vyberajte aj online

    V čase pandémie sme si viac ako inokedy zvykli na nakupovanie z pohodlia domova. Na webe sheron.sk ponúkame množstvo inšpiratívnych šperkov, hodiniek i doplnkov, istotne si vyberiete, veď doplniť si vlastný štýl, ukázať ho okoliu, žiť naplno je práve v týchto časoch výzvou. 

    Hoci nemáme klasický e-shop, náš tím vám je plnohodnotne k dispozícii. Všetky produkty, ktoré máme skladom, vám obratom vieme poslať vlastným kuriérom, prípadne si ich viete vyzdvihnúť priamo u nás v predajni.

    Ako na to?

    1. Vyberajte online na www.sheron.sk. Ak si želáte akékoľvek bližšie informácie o tovare, volajte našich sales managerov alebo píšte prostredníctvom aplikácie WhatsApp. Ochotne Vám poradia s výberom.

    2. Následne vystavíme faktúru, ktorú zaplatíte z pohodlia Vášho domova.

    3. Dohodneme doručovaciu adresu, kam chcete tovar zaslať. V rámci Slovenska máte doručenie ZADARMO. Prípadne Vám je predajňa Sheron na Panskej 2 v Bratislave k dispozícii aj ako výdajné miesto.

    Jednoduché tri kroky a Váš vysnený šperk či hodinky máte doma!