+421 2 54 64 78 52 English

Zabudnime na 50 odtieňov sivej. V 2021 hrá prím len jeden z nich. A k tomu žltá

Farba roka 2021. Pre najbližšie mesiace porota vybrala dve inšpirujúce farby – Ultimate Grey a Illuminating Yellow. Obe predstavujú hrejivé a optimistické spojenie, ako aj silu a pozitivitu.

Šatník každej dámy je často inšpiráciou sám osebe. Dodržiavanie trendov je do istej miery zaväzujúce, na druhej strane však u mnohých existuje túžba páči sa, udržať si vlastný štýl, postupne ho obohacovať, a samozrejme reflektovať na fakt, že sa doba posúva aj vo svete módy.

Žltá v našom „Sheron ponímaní“ predstavuje 18-karátové žlté zlato, s ním spojenú zážitkovosť a príbehy zhmotnené do konkrétnych šperkov, ktoré zhotovili renomovaní majstri šperkarskych manufaktúr.

Ikonická kolekcia Chopard Happy Diamonds je toho zrejmým dôkazom. V našej ponuke nájdete aj tieto inšpiratívne kúsky:

Za zmienku istotne stoja aj esteticky do dokonalosti prevedené náušnice Pomellato Forever https://www.sheron.sk/produkt/pomellato-forever/

Čo to k tejto téme má povedať aj talianska šperkarska spoločnosť Alberti, ku ktorej máme v Sherone špeciálny vzťah. Alberti Just Brilliant je vkusným doplnkom osobnosti každej dámy:

Renomovaní odborníci na módu vybrali pre 2021 za farbu roka aj tzv. ultimate grey, ku ktorej sa v našom portfóliu viac či menej pripodobňujeme celou škálou produktov, ktoré obsahujú striebro, ušľachtilú oceľ či titán.

Náramok Baraka 316L k tomu pridáva aj jednoduchosť, zrejmý vkusový rámec i nápaditosť.

Ak sa bavíme o ušľachtilej oceli, rozhodne nemôžeme opomenúť hodinky. Mladší brat Rolexu Tudor je v tomto ohľade výbornou voľbou. Napr. model Black Bay Fifty Eight.

Prím hrá aj Chopard. Napríklad jeho Imperiale 36 mm Quartz, Mille Miglia 2018 Race Edition, Happy Sport 30 mm.

Spomenúť musíme aj Breitling, Ulysse Nardin i Omegu.