+421 2 54 64 78 52 English

Dokonalosť nie je nedosiahnuteľná méta. Ulysse Nardin je toho dôkazom

Prečo si vybrať Ulysse Nardin nie je otázka? Pretože otázkou nie je ani mať v živote istoty a presvedčenie.

Ľudia sú do istej miery perfekcionisti. V tom či onom. Viac či menej. Každý sa ale predovšetkým snaží ísť po ceste, ktorá mu vyhovuje, s ktorou sa dokáže identifikovať.

Každý má chvíle, keď sa snaží byť dokonalý. Pre partnera, priateľa, v zamestnaní, sám pre seba. Ak by niekto zostavil výkladový slovník hodinárskych majstrov, Ulysse Nardin by dozaista priradil k slovu dokonalosť. V absolútnom význame.

Ak sa chcete stretnúť s dokonalým zážitkom, produktom, ktorý si vás úplne podmaní, Ulysse Nardin je najvhodnejšia možná voľba. A úprimná.

Ulysse Nardin Lady Diver 39 mm

Nepotrebuje niekomu nahovárať, že svetlomodrý odtieň jemne doplnený istou dávkou šedi už nie je modrá farba. Ani niekoho presviedčať, že poloplný pohár je vlastne poloprázdny. Keď sa v polovici 19. storočia zrodil nápad ponúknuť svetu niečo výnimočné a zároveň jednoznačné, čo nerobí kompromisy v pohľade, kvalite spracovania, dizajne či celkovej náročnosti, vznikol Ulysse Nardin. Samozrejme aj za prítomnosti istej dávky vizionárstva.

Vizionárske schopnosti, odvaha i majstrovstvo

Hovorí sa, že šťastie praje pripraveným. A švajčiarsky vizionár Ulysse Nardin, po ktorom je aj značka pomenovaná, pripravený bol. Rovnako tak po jeho nečakanej smrti v 53 rokoch aj syn Paul-David.

Pretože pri vzniku nad všetkým bdelo presvedčenie, byť o krok napred. Tam, kde niekto uvažuje nad posunom, Ulysse Nardin už beží. Tam, kde sa niekto snaží nabrať odvahu, aby niečo preskúmal, Ulysse Nardin už má reálnu skúsenosť i feedback.

Ulysse Nardin Diver Chronometer

Zadováženie si hodiniek spomínanej značky dnes nie je o tom niečo drahé vlastniť. Je to o objavení samého seba, o chuti sa podeliť s okolím o vlastnú cestu, ktorá je vo výsledku jedným veľkým dobrodružstvom. Je to o prekonávaní nástrah i bariér, o formovaní samého seba. Ak sa bavíme o Ulysse Nardin, úplne odpadajú negatívne konotácie ako snobizmus, povýšenectvo a závisť. Pretože ani obraz osvedčeného maliara nemá recipient prečo  vnímať inak, ako cez zreteľ zážitku, zmyselnosti a nápaditosti.

Ulysse Nardin Marine Chronometer Torpilleur

Hovorí sa, že šťastie praje pripraveným a Ulysse Nardin mu namiesto čakania ide napred. Ak dnes uvažujete nad luxusným a zároveň funkčným doplnkom vášho osobného štýlu, Ulysse Nardin vám ponúka 175 rokov skúseností, odpovedí, reflektovania na okolnosti, nekonvenčných nápadov a neustálej túžby zlepšovať sa.

Ulysse Nardin Executive Skeleton X

„Na počiatku bolo Slovo …“ znie stará múdrosť a my si ňou pomáhame k zadefinovaniu rámca, v ktorom sa majstri hodinári z UN pohybujú, aby sme napokon zistili, že akékoľvek mantinely sú v tomto konkrétnom prípade úplne zbytočné. Na počiatku bol totiž prvý námorný chronometer (1846) vôbec. A s ním aj odvaha, nápaditosť, spomínaná vízia i schopnosť premeniť nemožné na možné. Ostatné je už len nápaditá história plná charizmy, originálnosti a dokonalosti.

Kliknite a preskúmajte celú kolekciu Ulysse Nardin, ktorú máme skladom!