+421 2 54 64 78 52 English

Oranžová je správna farba. Poteší i povzbudí

Je dobrým zvykom, že v portfóliu Sheronu sa nachádza množstvo pútavých produktov naprieč luxusnými značkami i ďalšími kategóriami. Farbu nevynímajúc.

Oranžová je farbou odvahy, sviežosti, citrusov, nerastných zdrojov i náboženstva (budhizmus). Navyše by sme v súvislosti s ňou len ťažko hľadali nejaké negatívne konotácie. Človek nemusí byť práve Holanďan, aby ju vedel dokonale oceniť. O to sa postarajú hodinky z nášho výberu, veď spoľahlivé a vysoko kvalitné značky Omega a Breitling sú jednoznačným ternom. 

Omega Seamaster Planet Ocean 600M Co-Axial Master Chronometer 43.5 mm

Seamaster od špičkových hodinárskych majstrov pracujúcich pod značkou Omega je dnes už legendárna kolekcia, ktorá si po celom svete získala množstvo spokojných zákazníkov. 

Medzi hlavné atribúty, ktoré vás presvedčia o vysokej kvalite a spoľahlivosti, patrí napr., že ide o anti-magnetické hodinky, prítomná je aj certifikácia chronometera C.O.S.C a METAS, k tomu jednosmerne otočná luneta z odolnej zliatiny Liquidmetal™, pričom sa tento model pýši rezervou chodu 60 hodín.


Breitling Chronomat 44 Raven

Ak hľadáte nápadité hodinky, ktoré dokonale podporia váš športový štýl, narazili ste práve na dokonalý prototyp, ktorý spadá pod kolekciu nazvanú Chronomat. 

Výnimočnosť hodiniek zvýrazňuje chronograf, jednosmerne otočná luneta, praktický ukazovateľ dátumu i 70-hodinová rezerva chodu. A to  všetko v pútavom čiernom dizajne s vkusnými oranžovými prvkami. 


Breitlight Endurance Pro

Hodinky Endurance Pro sú navrhnuté tak, aby boli ľahkými hodinkami pre športovcov, aj neformálnym každodenným športovým chronografom. Kombinujú vysoko presnú a inovatívnu technológiu so žiarivým a farebným dizajnom. Sú to špičkové hodinky pre voľný čas.