+421 2 54 64 78 52 English

Unikátna predajná expozícia Chopard High Jewellery & Watches

Sme nesmierne radi, že Vám v tomto čarovnom predsviatočnom období môžeme predstaviť jedinečný dizajn hodiniek a šperkov Chopard, ktorý táto nezávislá rodinná manufaktúra tvorí pre všetky ženy s veľkým srdcom na svete.

Chopard Happy Diamods

Každé ich hodinky či šperky prechádzajú náročným technickým aj kreatívnym procesom. V súčasnosti má Chopard Maison viac ako 50 profesií, vrátane tých najvzácnejších a najkomplexnejších, ktoré umožňujú slobodnejšie a inovatívnejšie tvorivé vyjadrenie.

Chopard Happy Diamonds

Vďaka silnému odhodlaniu vytvárať najvzácnejšie klenoty, Chopard investuje obrovské prostriedky na neustály technologický rozvoj, vlastné interné školenia, vlastnú školu hodinárstva aj šperkárstva, ako aj nepretržitý rozvoj majstrov a remeselníkov.

Chopard Happy Sport Oval

Všetky produkty sú vyrábané ručne

Preto sa môžu pýšiť tým, že 100% ich výtvorov je vyrobených ručne, 95% komponentov vo vlastnej réžii a sú schopní uviesť do života 75 000 hodiniek a 75 000 šperkov ročne. V kombinácii s neustálym hľadaním dokonalosti zaručujú najvyšší štandard kvality.

Chopard Happy Hearts

Presvedčte sa sami, že Chopard je nielen tvorca dokonalých hodinárskych a šperkárskych skvostov, ale aj tvorca emócií! Od 1. decembra 2020 na Vás čakajú v klenotníctve Sheron na Panskej 2 v Bratislave luxusné hodinky a šperky s preslávenými pohyblivými briliantmi, unikátnym celodiamantovým prevedením a so 100% etickým zlatom.

Chopard Imperiale

Tipy na skvelé darčeky, ktoré rozhodne potešia i očaria: