+421 2 54 64 78 52 English

Páni, pozor! Prinášame 8 tipov luxusných hodiniek pre vaše partnerky

Vianoce sú časom, kedy obdariť milovanú osobu je viac než vítané. Tím klenotníctva Sheron ponúka hneď niekoľko tipov, ktoré očaria.

TOP produkty, ktoré vás očaria (I.): Biele zlato je viac než inšpirácia

CHOPARD HAPPY SPORT 30 mm

Tam, kde sa nekonvenčná idea stretáva s remeselným majstrovstvom, nastupuje Chopard. Však, kto by aj mohol ponúknuť vyššiu kvalitu a precíznosť ako spoločnosť postavená na tých najlepších švajčiarskych zvyklostiach.

Hodinky Chopard Happy Sport 30 mm nie sú prvou voľbou tohto výberu náhodou – ušľachtilá oceľ doplnená o vintage nádych modrej farby prináša zážitok hneď pri prvom pohľade. A práve o ten prednostne ide.

Perleťový číselník a diamanty na lunete dodávajú výrobku jedinečnosť. A vám, milé dámy, ešte zvýraznia vašu prirodzenú eleganciu, ženskosť i doplnia vkus.

Chopard Happy Sport 30 mm

BREITLING NAVITIMER AUTOMATIC 35

Len dve slová – rafinovaný a elegantný.

Kombinácia historickej príťažlivosti skutočnej ikony vo svete hodiniek a istej nadčasovej sofistikovanosti spĺňa vo výsledku oba, v úvode tohto odstavca spomenuté atribúty.

Ak je vkus pre vás mixom estetického nazerania na svet a prirodzenej intuície, Breitling Navitimer Automatic 35 je jednoznačná voľba. 

35-mm puzdro z ušľachtilej ocele je vybavené unikátnou gorálkovou lunetou a elegantným bielym perleťovým číselníkom s diamantmi a ladí spolu so zodpovedajúcim bordovým remienkom z aligátora. 

Breitling Navitimer Automatic 35

CHOPARD IMPERIALE 36 mm AUTOMATIC

Slovo „imperiale“ znie honosne. Znie rázne, popisuje toho, kto presne vie, čo chce, navyše v taliančine znamená „cisársky“. K cisárskemu dvoru odjakživa patril luxus, čo sa tak teraz pomocou dámskych hodiniek Chopard Imperiale 36 mm Automatic preniesť do minulosti? A na vlastnej koži zažiť prepych a obdiv okolia…

Ametyst osadený v korunke, tónovaný strieborný číselník s perleťou i čierny kožený remienok s tŕňovou prackou prinášajú v kontrastnom sfarbení dokonalý zážitok. Nechajte sa unášať fantáziou premenenou na realitu.

Chopard Imperiale 36 mm Automatic

CHOPARD HAPPY DIAMONDS 26 mm

Sme v polovici tipov na nádherné (nielen) vianočné prekvapenie. A tak je najvyšší čas ponúknuť štýlové hodinky v zelenom sfarbení.

Zelená je farba nádeje, navyše nás necháva v úzkom vzťahu s prírodou. Presne to je jeden zo zámerov Chopardu pri uvedení prototypu Happy Diamonds 26 mm na trh.

Perleťový číselník, v rámci neho pohyblivé diamanty i tie na lunete, ďalej kožený náramok s tŕňovou prackou – toto všetko tvorí jednotný celok, ktorý sa skvele vyníma na ruke každej dámy, ktorá presne vie, čo chce.

Chopard Happy Diamonds Icons 26 mm

OMEGA CONSTELLATION CO-AXIAL MASTER CHRONOMETER 29 mm

Spomeňte si na momenty, kedy vás niečo svojou elegantnosťou, prirodzenosťou a v neposlednom rade neodolateľnou vizážou dostalo do kolien? Že to pri pohľade na Omega Constellation Co-Axial Master Chronometer nejde? Veríme vám.

Dych vyrážajúce dizajnové prevedenie je pri značke Omega označované za nesmrteľné. Spoločne so slávnymi polmesiacmi, „pazúrmi na puzdre“, diamantovou lunetou či modrým číselníkom z avanturínu s diamantovými indexmi, sa pri tomto type dámskych hodiniek stretávame aj s nespútanosťou, zážitkami a pocitom, ktorý vás v istom momente nechá naplno vnímať všetko naokolo – svet v jeho najdokonalejšej kráse.

Omega Constellation Co-Axial Master Chronometer 29 mm

CHOPARD HAPPY SPORT OVAL

Staňte sa kráľovnou elegancie. Svieže a nápadité prevedenie je doplnené účinným kompletom, ktorý jednak okamžite upúta pozornosť, a potom aj priblíži svoje silné stránky – nimi sú najvyššia možná kvalita, spoľahlivosť, fantázia i spomínaná elegancia.

Toto všetko zabezpečuje gilošovaný číselník, pohyblivé diamanty, strieborná farba, ušľachtilá oceľ.

Pre mnohých netypický tvar prestížnych hodiniek Chopard Happy Sport Oval predostiera za prítomnosti farebného kontrastu naozajstný zážitok, čo je aj popri spokojnosti cieľom.

Chopard Happy Sport Oval

CHOPARD HAPPY DIAMONDS ICON

Ak máte v obľube ružové zlato, tak vás potešíme „kúskom“ Chopard Happy Diamonds Icon.

Perleťový číselník a pohyblivé diamanty sú nosným prvkom dámskych hodiniek, ktoré ponúkajú vysokú dávku nespútanosti, divokosti, nadšenia, zároveň však aj nehy, jemnosti a zvodných dotykov.

Pohľad na Happy Diamonds Icon je potvrdením, že remeselné majstrovstvo sa v dokonalej podobe snúbi s nápadom a životnou skúsenosťou, bez ktorej nie je možné spoznať ženskú dušu.

Chopard Happy Diamonds Icons

ULYSSE NARDIN CLASSICO LADY DUAL TIME

Náš výber zavŕšime hodinkami, na ktoré sa veľmi dobre pozerá. U značky Ulysse Nardin nie je nikdy núdza o nápaditosť a nespútanosť,  v prípade prototypu Classico Lady Dual Time je tu ešte jeden významný moment – štýl, ktorý si jednoducho musíte dopriať.

Luxusnému prevedeniu ukazujú smer diamanty na lunete, 18-karátové ružové zlato i čierny číselník s diamantovými indexami.

Ak by sme sa bavili o najvyššej úrovni vkusu, hodinky Ulysse Nardin Classico Dual Time by okamžite prišli na rad.

Ulysse Nardin Classico Lady Dual Time