+421 2 54 64 78 52 English

TOP produkty, ktoré vás očaria (II.): Zhmotnená výnimočnosť pre dámy

Desiatka výnimočných šperkov dotvárajúce štýl každej dámy, ktorá chce žiť naplno, vášnivo, ktorá sa pohybuje za hranicami všednosti, navyše sa chce páčiť.

CHOPARD HAPPY DIAMONDS ICONS

Hravé, nápadité, elegantné a zaujímavé. Tancujúce diamanty medzi dvoma zafírovými sklíčkami poukazujú na voľnosť i neobmedzený pohyb, ktoré sú hlavnými črtami Chopard Happy Diamonds Icons.

Pretože malé diamanty robia veľké veci!

Chopard Happy Diamonds Icons – Sheron

CHOPARD CHOPARDISSIMO

Prvý pohľad a hneď veľký aplauz. Vkusný náramok z dielne švajčiarskych majstrov si pomáha parafrázou známeho Bravo, bravissimo! posúvajúc ju až k samotnému názvu produktu.

Akonáhle vám zrak spočinie na tomto skvostnom kúsku, okamžite nastupujú najpozitívnejšie možné emócie. Chopard Chopardissimo! Chce sa vám celému svetu vykričať, že vychutnávať si život štýlovo a vkusne rozhodne stojí za to.

Chopard Chopardissimo – Sheron

ALBERTI POSITANO

Ak hľadáte výrobok od naozajstného špecialistu, je tu talianska klenotnícka firma Alberti a jej náramok Positano inšpirovaný cestou Sheron-u plnou ľudskosti, nápadov a empatie.

Vdýchnuť život všetkému neživému nie je ľahkou úlohou, v tomto prípade sa to ale dokonale darí. Pretože Alberti vychádza z tradície, k výrobe šperkov pristupuje s láskou, na základe skúseností i so zámerom priniesť vám do života radosť.

Alberti Positano – Sheron

CHOPARD ICE CUBE

V jednoduchosti je krása. Nespočet krát opakovaná fráza je v prípade Chopard Ice Cube Pure  absolútnym potvrdením, že ak sa do výroby vložia v rovnakej miere emócie a racionalita, zaručene tu máme viac než pútavé finále.

Prednosťou „kocky“ je minimalizmus a v rámci neho geometrická dokonalosť podporená ostrými a čistými tvarmi, navyše na najvyššiu estetickú úroveň posunutá bielymi diamantmi. V kombinácii s ružovým zlatom ponúkajú mestskú eleganciu i prirodzený pôvab až tak, že sa ich nebudete vedieť nabažiť.

Chopard Ice Cube Pure

POMELATO SABBIA

Dámy, zbystrite pozornosť. Náramok Pomellato Sabbia vás prenesie do minulosti, zachová si pritom ale všetky aspekty súčasnosti. Nadčasový dizajn púta čiernymi diamantmi, ktoré ho jednak ozvláštňujú, a potom aj posúvajú vnímanie do akejsi tajomnej roviny, do miest, kde sa oplatí snívať i na realitu premieňať najtajnejšie túžby.

Zámer doplniť čierne diamanty ružovým 18-karátovým zlatom sa majstrom náramne vydaril. Oddajte sa snom, oddajte sa životu!

Pomellato Sabbia – Sheron

POMELLATO M´AMA NON M´AMA

Otázka či ma miluje, alebo nie, je v prípade tohto nápaditého náramku úplne zbytočná. Modrý zafír dodáva výrobku nádych tajomnosti, zároveň však poukazuje na spoľahlivosť, zodpovednosť a stabilitu. Rovnako tak však v tom istom momente konotuje racionalitu a serióznosť, či v neposlednom rade more i nebo, teda do istej miery abstraktnosť pripomínajúce pojmy.

Ružové zlato, ako vkusný doplnok spomínaný zafír zvýrazňuje, dodáva mu na sile.

Pomellato M’ama non m’ama – Sheron

CHOPARD HAPPY HEARTS

Srdce je symbolom lásky, náklonnosti, priateľstva. Presne ako náramok Chopard Happy Hearts, ktorý do polohy vášnivosti, optimizmu i nádeje posúva zelený achát.

Pohyblivý diamant je potom pripodobnením intenzity citu, prejavom náklonnosti – k milovanému i samotnému životu.

Chopard Happy Hearts – Sheron

NOUVELLE BAGUE

Dotknite sa svetiel, atmosféry i dobrodružstva, ktoré ponúka veľkomesto. Nouvelle Bague vás navyše vráti o približne dvetisíc rokov späť, do doby, kedy Etruskovia, čoby staroveký národ z Apeninského polostrova vyznávajúci vysoké životné štandardy, prezrádza svoj príbeh.

A práve zážitkovosť života Etruskov i ich doposiaľ naplno nerozlúštenú tajomnosť v sebe ukrýva nadmieru vkusný náramok z dielne svetoznámej značky Nouvelle Bague. Tam, kde sa západná kultúra prelína s východnou, kde symbolizmus hrá dôležitú úlohu, prichádza množstvo inšpirácií a zážitkov. Presvedčite sa na vlastné oči.

Nouvelle Bague

Nouvelle Bague

POMELLATO M´AMA NON M´AMA

Rovnomenný náramok sme už v tomto výbere mali. Pomellato je ale značka, ktorej nechýba nápaditosť, čo v plnej miere ukazuje aj v tomto prípade. Pri náramku M´ama non m´ama hrá hlavnú rolu londýnsky modrý topás, navyše na rozdiel od vyššie spomenutého prototypu nie je náramok spojený.

Biele diamanty a 18-karátové ružové zlato sú zasa priblížením výnimočnosti i schopnosti prechádzať životom s vervou a zároveň zrejmou eleganciou.

Pomellato M’ama non m’ama

CHOPARD HAPPY DREAMS

Zatvorte nachvíľu oči a poďme sa spoločne zasnívať. Chopard Happy Dreams je totiž stelesnením predstavivosti, radosti zo života, ponúka zážitok i vášeň.

Ružové zlato a pohyblivý diamant sú aj v tomto prípade priestorom pre zapojenie fantázie. A ak sa ňou necháte unášať, zažijete neskutočné veci.

Chopard Happy Dreams


Tipy na skvelé darčeky, ktoré rozhodne potešia i očaria: