+421 2 54 64 78 52 English

Mama je len jedna. Spravte jej sviatok výnimočným a darujte luxusný šperk

Vyjadriť lásku medzi matkou a dieťaťom je nemožné. V tom sa mamy jednoznačne zhodujú, preto jej nezabudnite venovať pozornosť, čas a starostlivosť počas celého roka, no v jej oslavný deň obzvlášť. Ukážte jej, ako veľmi vám na nej záleží napríklad jedinečným darčekom v podobe luxusného šperku.

Materstvo, plodnosť a schopnosť ženy priviesť na svet nový život, oslavovali už tie najstaršie kultúry. O tom, že mama je jedným z najdôležitejších ľudí pre každého z nás svedčí aj fakt, že jej špeciálny deň v roku patrí takmer všade na svete dodnes. Samozrejme, dátum sa naprieč svetom líši. U nás však prežil aj bývalý režim a ustálil sa na druhej májovej nedeli.

Do roku 1989 totiž prebiehali snahy komunistickej strany o jeho nahradenie Medzinárodným dňom žien. Jedným z prostriedkov boli veľkolepé oslavy, na ktoré najmä staršia generácia často spomína. Deň matiek ale do zabudnutia neupadol. Rovnako ako u nás, oslavuje sa aj v Českej republike, Nemecku, Rakúsku a dokonca aj v Spojených štátoch amerických. Vo Veľkej Británii a Írsku pripadá na štvrtú pôstnu nedeľu, v arabských krajinách zas na 21. marca.  

Mamy sú pre každého z nás tie najdôležitejšie osoby v živote. Vďačíme im za život, bezpodmienečnú lásku, starostlivosť a výchovu, pri ktorej nám odovzdávajú to najlepšie zo seba. V druhú májovú nedeľu im preto poďakujte aspoň svojim časom a pozornosťou. Táto výnimočná osoba si určite zaslúži aj niečo viac. Luxusný šperk je dokonalým darčekom, ktorý bude navždy predstavovať vaše vzájomné puto.

V našom klenotníctve Sheron vyberiete ten správny. Exkluzívne značky sú zárukou, že šperk od nás bude naozaj výnimočný. Nádherné kúsky ponúka napríklad svetoznáma značka Chopard. Ikonická kolekcia Happy Hearts si podmaní všetky generácie! Tancujúce diamanty ohúria svojou krásou, čisté línie a nadčasový dizajn nadchnú milovníčku akéhokoľvek štýlu.

Jednoduché, no zároveň jedinečné tvary, vzácne, trblietavé drahokamy vyjadrujúce osobitý, neobvyklý no harmonický štýl v sebe skrývajú kolekcie talianskej značky Pasquale Bruni. Podobne hravé šperky plné farieb obľubuje aj Pomellato.

Nesmrteľné spojenie nadčasovosti, elegancie, luxusu a neprehliadnuteľnej krásy prírodných perál však predstavujú šperky novej značky v našom portfóliu Utopia. Perly vyžarujú jemnosť a silu súčasne; rovnaké vlastnosti dodajú každej ich nositeľke. Podčiarknu celkový dojem a skvele sa kombinujú aj s inými šperkami. A navyše, náhrdelníky, náramky, náušnice či prstene s perlami patria často k cennému dedičstvu, ktoré sa odovzdáva medzi ženami v rodine po celé generácie.

Či už sa chystáte darčekom svoju mamu obdarovať, alebo čakáte pozornosť od svojich ratolestí, želáme vám krásny Deň matiek plný rodičovskej lásky a vzájomnej blízkosti.