+421 2 54 64 78 52 English

Čierne skvosty pre tajomnú a vášnivú ženu

Tam, kde je tajomstvo, budú dozaista prítomné aj zvedavosť a vášeň. A práve vášeň je zavše hnacou silou, ktorá sebavedomé a cieľavedomé dámy vedie na ceste životom.

ĎALŠIE TIPY: 

POMELLATO VICTORIA

Očarujúci kontrast, ktorý vytvára ružové zlato a polodrahokam jet je pripomenutím viktoriánskej epochy, ktorou sa da datuje obdobie medzi rokmi 1837 až 1901.

Veľká Británia sa počas 64-ročného pôsobenia kráľovnej Viktórie stala celosvetovým impériom, pričom práve vďaka rozvahe pri rozhodovaní a nadčasovým myšlienkam svojej vládkyne využila priemyselnú revolúciu vo svoj prospech a zaradila sa medzi najrozvinutejšie krajiny sveta.

Prsteň Pomellato Victoria bol vyrobený práve pre niekdajšiu britskú panovníčku, pričom v sebe snúbi rozhodnosť, zanietenie, múdrosť, vizionárske schopnosti i vášeň.

Pomellato Victoria

POMELLATO NUDO

Hovorí sa, že život potrebuje hranice. Alebo aspoň mantinely. Pomellato Nudo ale tento názor dokonale stiera, poukazuje na to, že sny sa dajú premeniť na skutočnosť, že zážitkový život má oveľa väčšiu cenu. A keďže žijeme len raz …

Kolekcia Pomellato Nudo navyše prináša vzácny polodrahokam obsidián, ktorý má liečivé účinky. Jeho čierna farba, najrôznejšie odtiene a celková majestátnosť, akou na nás pôsobí, sú pri výbere prsteňa hlavnými devízami, ktoré dokážu presvedčiť aj najnáročnejších.

Pomellato Nudo

PASQUALE BRUNI SECRET GARDEN

Keď boh lásky Amor odstrelil šípom Venuši necht, vznikol ónyx. Teda aspoň tak hovorí legenda.

Pri prsteni Pasquale Bruni Secret Garden hrá polodrahokam ónyx významnú rolu – dotvára jeho jedinečnosť, posúva ho do stredu záujmu, výborne narába s prítomným kontrastom, ktorý o.i. poukazuje na invenčnosť vychádzajúcu z obyčajnej prirodzenosti.

Zaujme aj pohľad na listy z 18-karátového bieleho zlata, ktoré do istej miery paradoxne vytvárajú pocit dokonalej pohody pri oddychu na záhrade plnej pestrých farieb.

Pasquale Bruni Secret Garden

POMELLATO TANGO

Predstavte si samú seba vo víre tanga. Vášeň a energia srší pri tanci na všetky strany, pred očami sa vám zjavujú scenérie spred vyše dvesto rokov z argentínskych slumov. A viete čo, milé dámy, poďme vašu predstavu premeniť na skutočnosť.

Pomellato Tango je jedinečne vystavaný prsteň, ktorý vás okamžite odrovná nápadom i prevedením. Kombinácia ružového zlata, hnedých diamantov a bieleho topásu je neodolateľným pokušením, presne ako svojho času samotné tango – tanec, ktorý sa pred časom rozšíril po celom svete.

Pomellato Tango

POMELLATO SABBIA

Sabbia je v taliančine piesok, ale aj malá osada na severozápade Talianska obkolesená krásami Álp. Pri pohľade na na náušnice Pomellato Sabbia sa nás zmocní nostalgiou poznačený pocit, ktorý dokáže preniesť do minulosti, pripomína remeselnú zručnosť majstrov i lásku k neraz neľahkému životu plného úskalí.

V tomto type náušníc sa navyše skrýva tajomstvo našich predkov, ktorí čerpali inšpiráciu z okolitého sveta, z jeho vnímania, nechávali sa viesť matkou prírodou. Mix bielych, čiernych a hnedých diamantov dotvára celkový ráz, spojivkom medzi nimi je potom 18-karátové ružové zlato.

Pomellato Sabbia

HULCHI BELLUNI MAGRITTE

Konvenčnosti je všade okolo nás dosť. Čo takto sa od nej odpútať nápadito spracovaným prsteňom Hulchi Belluni Magritte? Rozhodne neoľutujete.

Ružové zlato vyúsťuje smerom nahor do časti, ktorú tvorí žiadaný polodrahokam ónyx, pričom jeho čierna farba ponúka želaný a v neposlednom rade pútavý kontrast. Na hodnote produktu i celkového zážitku pridávajú prítomné biele diamanty.

Hulchi Belluni Magritte

CHOPARD HAPPY HEARTS

Láska je to, čo ľudstvo od jeho počiatkov posúva vpred. Láska je nástrojom ako prekonať nepohodu, stres, momenty, kedy to nejde podľa predstáv. Láska je všade okolo nás, stačí si to len uvedomiť.

Choppard Happy Hearts je stelesnením čistej lásky, a rovnako tak vášne, odviazanosti a rozkoše. Srdcia lemované ružovým zlatom a vyplnené vkusným polodrahokamom ónyxom dopĺňa pohyblivý biely diamant. Proste dokonalý zážitok.

Chopard Happy Hearts

PASQUALE BRUNI LOOK AT ME

Pokušenie. Koľkokrát v živote sme sa len s ním stretli? A koľkokrát neodolali?

Náhrdelník Pasquale Bruni Look at Me už v názve pokúša. A keď vám na ňom spočinie pohľad, okamžite si vás získa – myšlienkou, štýlom, svetonázorom.

Kombinácia ružového zlata, bielych a champagne diamantov sú jednoznačným pokušením, kedy ale nie je hriechom neodolať.

Pasquale Bruni Look at Me

ALBERTI TALISMAN

Talizman je niečo, čo nás chráni pred nástrahami. Je to spoločník na ceste životom.

Alberti Talisman má však aj niečo navyše – absolútne vkusné prevedenie, ktoré vám určí vlastný štýl. A keďže ich máme v rôznych prevedeniach zlata s červeným alebo čiernym textilným náramkom, nie je prečo váhať.

Biele diamanty a 18-karátové žlté zlato sa navyše veľmi dobre dopĺňajú.

Alberti Talisman

POMELLATO M´AMA NON M´AMA

Prirodzená ženská krása ešte zvýraznená živým náramkom z dielne Pomellata je zakaždým výborná voľba.

Ak si chcete ozvláštniť vlastný štýl, zaobstarať niečo, čo zvýrazní vašu ženskosť i osobnosť, Pomellato M´ama non m´ama je tu pre vás. Samotný názov, resp. jeho preklad mnohé dámy prenesie do doby, kedy sa odtrhávaním kvetných lupeňov pýtali veľavravné „ľúbi ma, neľúbi ma?“

Zasnené pohľady, zrýchlený tep, červenanie sa. To všetko sú prejavy lásky, Pomellato je láska. Hneď na prvý pohľad.

Pomellato M’ama non m’ama

POMELLATO SABBIA

Sabbiu od Pomellata sme tu už mali. Tentoraz sa ale zamerajme na prsteň, ktorý sa hrá s geometrickými kontúrami v novom obdĺžnikovom tvare.

To, že ide o majstrovský kúsok, dokazuje mäkká hrana, ktorá vytvára nepravidelný pavé dizajn.

Tradičný mix ružového zlata a čiernych diamantov dodáva prsteňu želanú zážitkovosť a štýl.

Pomellato Sabbia

PASQUALE BRUNI PETIT JOLI

Pasquale Bruni Petit Joli stelesňuje večné spojenie medzi prírodou a ženami. Kvety, ktoré preberajú farby oblohy, vesmíru a zeme, dodávajú život kytici snov.

Ak ste dámou, ktorá hľadá rovnováhu medzi strhujúcou vášňou a rozvážnosťou, pričom chcete zostať prirodzená, Pasquale Bruni Petit Joli vám k tomu dopomôže. 

Pasquale Bruni Petit Joli

POMELLATO CAPRI

Náušnice. Zvýraznia črty tváre, dotvoria ženskosť, upútajú prevedením. A to je presne prípad Pomellato Capri.

Prototyp, kde dominantnú úlohu hrá čierny ónyx ešte podporený rovnako sfarbenými diamantmi a ružovým zlatom, poukazuje na jednoduchosť, precíznosť i nápaditosť prevedenia.

Vášeň je prítomná v mnohých životných situáciách, zavše je dokonca určujúca, tak prečo sa ňou nepochváliť aj navonok.

Pomellato Capri

CHOPARD HAPPY HEARTS

Opakovanie je matka múdrosti, hovorí stará múdrosť. Pripomeňme si tak ešte raz kolekciu Chopard Happy Hearts. Tentoraz sa ale zameriame na náušnice.

Zostávame ale v téme – láska je totiž jeden z najsilnejších citov a zároveň hnacou silou, ktorá pomáha prekonať čokoľvek.

Čierny ónyx v tvare srdca ohraničený ružovým zlatom a doplnený pohyblivými diamantmi je zážitkom i výzvou. Povedzte jej áno.

Chopard Happy Hearts

HULCHI BELLUNI TOI & MOI

Aj vášeň môže byť intímna. Intimita je zasa kľúčom k poznaniu. Presne ako náhrdelník Hulchi Belluni Toi & Moi, ktorý je o mne. I o tebe. Je o inšpirácii i rešpekte.

Obľúbené spájanie ružového zlata s čiernym ónyxom a bielymi diamantmi je aj v tejto podobe záležitosťou dokonalého vkusu a zrelej osobnosti.

Hulchi Belluni Toi & Moi