+421 2 54 64 78 52 English

Luxusné pánske hodinky za cenu, ktorá nepresiahne 5000 eur

Máme pre vás päť tipov, ktoré ozvláštnia vianočné obdobie a zároveň zadefinujú vlastný štýl!. Netreba váhať.

TUDOR BLACK BAY S&G

Prevedenie, ktorá vás očarí. Prvý pohľad na Tudor Black Bay S&G je zhlukom najpríjemnejších pocitov a veľkého pokušenia.

Ušľachtilá oceľ a 18-karátové žlté zlato sa výborne dopĺňajú s čiernym číselníkom a hodinkám dávajú vysoký estetický ráz.

Tudor Black Bay S&G

BREITLING SUPEROCEAN HERITAGE B20 AUTOMATIC 46

Dobrodružstvo je zámerom Breitlingu, pretože život bez adrenalínu, spoznávania nových vecí, naberania zážitkov rozhodne stojí za to.

Breitling Superocean Heritage B20 Automatic 46 je verný spoločník najlepších možných dobrodružstiev, pričom sa vyznačuje veľmi tvrdou a odolnou keramickou lunetou i pútavým vzhľadom. Elegancia a funkčnosť sú v rovnováhe, navyše je prítomná aj istá nadčasovosť, veď si zachováva jedinečný a nadčasový štýl legendárneho modelu z roku 1957.

Breitling Superocean Heritage B20 Automatic 46

OMEGA SEAMASTER DIVER 300 m Co-Axial MASTER CHRONOMETER 42 mm

Zachovať odkaz našich otcov je niečo, čoho sa drží aj Omega. Aj preto je sú hodinky Seamaster Diver 300M Co‑Axial Master Chronometer 42 mm tak populárne a žiadané.

Prenesme sa teda o takmer tridsať rokov do minulosti. Avšak bez toho, aby sme boli akýmkoľvek spôsobom obmedzení úrovňou vtedajších poznatkov, veď tento prototyp sa vyznačuje prítomnosťou najmodernejších inovácií, postupov a technológií.

Seamaster Diver 300M Co‑Axial Master Chronometer 42 mm je až legendárne populárny. Môže za to jedinečný dizajn, ktorý na vyšší level zážitku posúva modrá keramická luneta so stupnicou z bieleho emailu i číselníka v dizajne slnečných lúčov. 

Omega Seamaster Diver 300M Co‑Axial Master Chronometer 42 mm

BREITLING SUPEROCEAN AUTOMATIC 46 BLACK STEEL

Skúmať zákutia morí a oceánov aj za prítomnosti vychýreného dobrodruha, akým Breitling, resp. hodinky Superocean sú, je zážitok na celý život. Rovnako sa môžete spoľahnúť na záruku najvyššej kvality i fakt, že v tomto prípade ide o jeden z najkomplexnejších tradičných mechanických potápačských hodiniek.

Superocean vyniká svojim modrým kaučukovým remienkom a puzdrom z čiernej ocele. Jednosmerne otočná luneta a dobre čitateľné markery sú samozrejmosťou potápačských modelov určených pre hlboký ponor.

Breitling Superocean Automatic 46 Black Steel

BREITLING AVITATOR 8 DAY&DATE 41

Veľký elegán, spoľahlivý parťák, krásavec, na ktorom spočinie zrak okolia. Okrem toho máme v hodinkách Aviator 8 Day&Date 41 najvyššiu úroveň podporenú značkou Breitling, ktorá je roky známa tým, že vkus a kvalita sú na na absolútnom leveli.

Ušľachtilá oceľ je vrátane číselníka doplnená odtieňmi modrej, čo vo finále dokresľuje myšlienku, s ktorou dizajnéri a remeselní majstri vstupovali do výrobného procesu.

Breitling Aviator 8 Day&Date 41

Tipy na skvelé darčeky, ktoré rozhodne potešia i očaria: