+421 2 54 64 78 52 English

NOVINKA 2020: Hodinky Chopard Mille Miglia 2020 Race Edition

Tridsaťdva rokov spanilej jazdy. Spoločnosť Chopard, vo svete, kde záleží na precíznosti, výraze a spoľahlivosti, dobre známa najvyššími štandardmi, priniesla na trh hodinky Chopard Mille Miglia 2020 Race Edition.

Čierne prevedenie dodáva hodinkám symboliku istej rebélie, protestu i tajomnosti. V prvom rade ale poukazuje na nevšedné schopnosti a originalitu. Prítomný chronograf následne posúva hodnotu produktu hneď o niekoľko levelov vyššie. 

A keď zrak spočinie na dizajnovom prevedení, ktorému velí ušľachtilá oceľ, čierno-zlaté sfarbenie číselníka, navyše ho vkusne dopĺňa masívny kožený remienok, nie je prekvapením, že ide o lásku na prvý pohľad. Ktorá ale môže byť limitovaná prílišným váhaním, keďže sa do sveta dostalo len tisíc takýchto hodiniek.

Hodinky, ktoré vás zviditeľnia

Chopard je hrdým sponzorom kultových a zároveň vysoko prestížnych automobilových pretekov veteránov 1000 Miglia rally už od roku 1988. Za ten čas to bola spanilá jazda plná nespútanej voľnosti a zážitkov.

Rovnako ako v momente, keď si na ruku dáte Chopard Mille Miglia 2020 Race Edition, hodinky, ktoré nie sú len módnym doplnkom, ale rovnocenným partnerom na parádnej jazde životom. Univerzálnosť zariadenia, posun na kvalitatívne najvyššiu úroveň high-tech to len potvrdzujú.

Chopard Mille Miglia 2020 Race Edition

Vášeň priniesla nádej

Zdecimovaná Európa potrebovala v období po I. svetovej vojne vzpruhu. Renesanciu ľudskosti, nádej na lepšie zajtrajšky i odreagovanie od nezanedbateľných nástrah každodennej existencie. Vyše štyri roky trvajúci ozbrojený konflikt globálneho dosahu obyvateľstvo Talianska vyžmýkal do poslednej nitky.

Existenčné problémy, chudoba, kostrbato a hlavne pomaly sa rozbiehajúce manufaktúry a fabriky, neustáte sa obzeranie za vlastný chrbát, k tomu prirodzený strach. Toto všetko sa podpísalo na kvalite života obyvateľstva nielen Apeninského polostrova.

S o to väčším nadšením verejnosť na jar 1927 zareagovala na vznik automobilových pretekov 1000 Miglia rally, podujatia dnes vedúceho z Brescie až do inšpiratívneho Ríma, z Lombardie až na pobrežie Tyrrhenského mora.

NOVINKA 2020: Chopard Mille Miglia GTS Azzurro

Žiť sa rozhodne oplatí

Nápad podporený automobilovou vášňou, nespútanosťou, v 20. rokoch minulého storočia tak prepotrebným nadýchnutím sa a chuťou prinavrátiť si radosť zo života, mal okamžitý úspech.

Preteky sa tešili všeobecnej obľube, nadšenci okolo šľachticov Ayma Maggiho a Franca Mazzottiho sa k organizovaniu pretekov postavili priamo a z pôvodne lokálneho podujatia smerujúceho z Brescie do ani nie hodinu vzdialenej Modeny, sa stal motoristický fenomén, ktorý sa roky pýši prívlastkom najkrajšie preteky automobilov sveta.

Áno, nielen Talianska. Pochopiteľne kvôli prírode a malebným scenériám, ktoré krajina ponúka, pre svoju jedinečnú atmosféru i úprimné nadšenie zúčastnených.

1000 Miglia rally má aktuálne za sebou vyše 70 ročníkov. Momentálne ide o tradíciu, ide o akúsi revoltu, ktorá pretvára životy automobilových nadšencov na viac než pútavý príbeh plný vzrušenia, rýchlosti a zážitkov. A že vám to niečo pripomína? Chopard Mille Miglia 2020 Race Edition, luxusné pánske hodinky najvyššej kvality sú rovnako špičkou vo svojom obore.

Spoločnosť Chopard je tradičným sponzorom automobilových pretekov Mille Miglia 1000. Hodinky Chopard Mille Miglia 2020 Race Edition sú pre všetkých, čo majú radi nespútanú jazdu a jedinečný zážitok.