+421 2 54 64 78 52 English

Tudor ide na obrovskej vlne. Poďte ju zdolať

Zimná sezóna 2021/22 zastihla renomovanú hodinkársku značku Tudor pripravený. Aktuálne sa stáva partnerom World Surf League (WSL), resp. v rámci renomovanej série dvoch podujatí, konkrétne v portugalskom Nazaré a na Havaji.

Surfovanie na veľkých vlnách je odvážne aj exkluzívne. Iba hŕstka žien a mužov na celom svete môže surfovať na mohutných 20-metrových vlnách Nazaré, v portugalskom rybárskom mestečku, ktoré je domovom najvyšších surfovateľných vĺn na svete. Málokto sa odváži vyraziť do Jaws (Pe’ahi) na Maui na Havaji v ktorýkoľvek deň v roku.

Oficiálne obdobie konania súťaží WSL Big Wave trvá od 15. novembra 2021 do 31. marca 2022. Každá súťaž sa uskutoční v deň, kedy sú najlepšie vlny a direktoriát podujatia bude monitorovať búrky produkujúce vlnobitie a sledovať presné podmienky, ktoré vytvoria vlny v súťažnom rozsahu. Po „odklepnutí“ podujatia majú súťažiaci 72 hodín na cestu do týchto destinácií, resp. prípravu na súťaženie. V súlade so svojím zakladajúcim duchom #BornToDare bude TUDOR titulným partnerom podujatia Nazaré a prezentujúcim partnerom podujatia Jaws.

Foto: World Surf League

World Surf League

World Surf League (WSL) bola založená v roku 1976 a je domovom najlepších svetových surferov.

Globálna športová, mediálna a zábavná spoločnosť WSL dohliada na medzinárodné súťaže, a rovnako tak aj na divíziu, ktorá vytvára viac ako 500 hodín živého obsahu s dosahom v Severnej a Južnej Amerike, Európe, Ázii i Tichomorí.

WSL každoročne korunuje majstrov sveta v surfovaní mužov a žien. Globálna divízia Tours and Competition dohliada a prevádzkuje v rámci Championship Tour  viac ako 180 globálnych súťaží každý rok vrátane Challenger, Qualifying a Junior Series.

Tudor

Renomovaná, pútavá a oceňovaná spoločnosť Tudor zo Švajčiarska ponúka esteticky vycibrené hodinky, pričom do nich vkladá dlhoročné skúsenosti, historický odkaz a spoľahlivosť.

Začiatky značky Tudoru siahajú do roku 1926, kedy ju zaregistroval zakladateľ Rolexu Hans Wilsdorf, pričom konceptom bolo ponúkať hodinky najvyššej kvality za ľudovejšie ceny. Jednoducho, aby sa portfólio Rolexu rozšírilo aj naprieč ďalšími spoločenskými vrstvami.

Dnes tu teda máme modely maximálnej kvality s cenami, ktoré podliezajú úroveň Rolexu. Presvedčiť sa môžete kolekciami Pelagos, Black Bay, 1926 a Royal.