+421 2 54 64 78 52

Dopredu nás ženie láska. Valentín je dňom jej oslavy

Žijeme náročnú dobu, ktorá veľmi veľa berie. Z histórie ale vieme, že ľudstvo pravidelne dokázalo viac či menej náročné obdobia preklenúť vďaka srdcu – a potom samozrejme atribútom ako vášeň, náklonnosť, láska či priateľstvo.

Tie nás denne ženú dopredu aj v súčasnosti, ktorá je výrazne ovplyvnená aktuálnymi protipandemickými opatreniami. V tomto zmysle reagujeme aj my.

Od 25.1. do 7.2. sme vám, milí zákazníci, k dispozícii ako výdajné miesto. A to v pracovných dňoch od 10.00 do 17.00 hod.

Rovnako tak môžete naše služby využiť aj prostredníctvom sheron.sk, sociálnych sietí, e-mailom i telefonicky.

Obklopme sa láskou

Práve cesta, po ktorej sme sa v Sherone pred rokmi vydali, je založená na skôr spomenutom. Rovnako tak sa chceme tešiť z maličkostí, hľadať nové výzvy, pomyselné svetielko na konci tunela, ktoré pokojne môže byť vydláždené majstrovskými kúskami z dielne svetoznámych šperkárskych majstrov.

Blíži sa deň, na ktorý sa môžeme právom tešiť, ktorý patrí zaľúbeným. Deň, ktorý podčiarkuje čerstvé lásky i dlhoročné partnerstvá, deň poukazujúci na rešpekt, náklonnosť, city i vášeň. A práve tie sú dostatočne zastúpené v našej širokej ponuke, ktorá od chopardovskej klasiky HAPPY HEARTS či HAPPY SPORT cez kolekciu od Alberti Positano, prechádza až po unikátne kúsky od Hulchi Belluni či Pasquale Bruni i eleganciu v podobe dámskych a pánskych hodiniek, ktoré zavše prelínajú dobu minulú so súčasnosťou.

So zámerom poukázať na osobnosť, vlastný štýl, elegantnosť, ale aj luxus, zbieranie zážitkov a prejavenie emócií i samého seba.

Poďme teda spoločne rozdávať lásku. Veď láska je vzpruha, a napokon aj cesta.