+421 2 54 64 78 52

Letné lásky, ktoré vám srdce zaručene nezlomia

A bude to láska na prvý pohľad! Pri nami vybraných šperkoch však máte istotu, že ich budete milovať viac a viac vždy, keď si ich dáte na seba. Zoznámte sa s novou kolekciou Giardini Segreti, nechajte sa rozžiariť novými kúskami Luce!

Keď inšpiruje príroda

Pasquale Bruni je vo svete šperkov skutočným skvostom. Premyslené kombinácie materiálov a farieb v sebe nesú nezameniteľný rukopis jeho zakladateľa. Vo svojej tvorbe spája telo a dušu. Znalci ho označujú za umelca a tvorcu snov, na ktorého sa vypracoval vďaka skúsenostiam s remeselným šperkárstvom.

Dnes firmu vedie jeho dcéra Eugenia. Detstvo strávené v tomto tvorivom prostredí v nej vypestovalo vášeň a cit pre profesiu jej otca. Každej novej kolekcii vdýchla modernú dušu. Jednou z nich je napríklad Bon Ton, ktorá sa rokmi stala ikonou značky.

Objavte tajné záhrady

Kolekcia Giardini Segreti je rovnako úchvatná, svieža a fascinujúca. Zmyselné kvetinové motívy ukrývajú vzácne tajomstvá ožívajúce na žene, ktorá ich nosí. Už pri letmom pohľade na tieto kúsky je jasné, že ich krásu treba precítiť a prežiť naplno. Presne ako rozkvitnutú záhradu v jej plnej kráse.

Zažiarte s Luce

Kolekcia Luce nezostáva svojmu menu nič dlžná. Vášeň pre prírodu je prítomná v každom šperku. Ožíva energiou, necháva nás uchvátiť svetlom a zaplniť nekonečnom emócií. Výnimočná kolekcia prináša posolstvo lásky, krásy, nádeje a prísľub znovuzrodenia.

V klenotníctve Sheron na vás toto leto čaká oveľa viac. Všetko v duchu luxusu, krásy berúcej dych a v neposlednom rade príjemného prostredia a personálu, príďte sa presvedčiť!