+421 2 54 64 78 52 English

Rodina je výsada a šťastie. 15. mája si to v jej kruhu pripomeňte

„Bez rodiny sa človek trasie od zimy v nekonečnom vesmíre.“ S týmito výrokom nemožno nesúhlasiť. Vedeli ste, že 15. máj je jej dňom? Pripomeňte si vzájomné hodnoty, oslávte blízkosť rodinného kruhu a vytvorte si nezabudnuteľné spomienky. Darovanie luxusného šperku zaručene podčiarkne ich výnimočnosť.

O rodine ako základnej bunke spoločnosti sa zmieňuje už Všeobecná deklarácia ľudských práv a slobôd z roku 1948. Jej cennú, ba priam nezastupiteľnú úlohu sa rozhodlo pripomínať každoročne OSN, keď v roku 1993 vyhlásilo 15. máj za deň rodiny. Počas rokov sa veľmi dobre ujal aj u nás a takmer po celom Slovensku sa na jej oslavu organizujú rôzne podujatia.

Spomienky na celý život

Rodinu považuje za najdôležitejšiu hodnotu väčšina Slovákov i v súčasnosti. Vnímame ju ako domov s ľuďmi, ktorí nás bezpodmienečne milujú a podporujú. V živote predstavuje spojenie s minulosťou, no zároveň je mostom k našej budúcnosti. Spomienky na rodinu patria k tým najkrajším, aké môžeme získať. Nezabudnite si preto často pripomínať rodinné šťastie, lásku a hodnoty. Deň rodiny môže byť skvelou príležitosťou, ako urobiť z chvíľ v rodinnom kruhu hodnotné spomienky. S tými sa neraz spájajú výnimočné dary.

Pre výnimočné chvíle v živote rodiny

Luxusný šperk či hodinky sú na jedinečné životné chvíle v rodine priam stvorené. Veď už len svadobnými obrúčkami sa začína spoločný život novej rodiny. Tradíciou býva aj dar pre mamičku, keď sa rodina rozrastá o ďalšieho člena. Ak vás podobná radostná udalosť čaká, inšpirujte sa našou ponukou luxusných šperkov. Skvelou voľbou sú napríklad šperky značky Chopard z kolekcie Happy Diamonds. Nádherné diamanty budú večným symbolom vášho dôležitého rodinného míľnika. Symboliku však nesú aj iné drahokamy, ktorými je charakteristická značka Pomellato a kolekcia Nudo.

Samozrejme, aj na obdarovanie mužskej časti rodiny sa nájde veľa príležitostí. Okrem životných jubileí k nim patria veľké úspechy pracovné či súkromné. Tie si vždy zaslúžia niečo neobyčajné. Luxusné hodinky značky Ullyse Nardin sú bezpochyby trefa do čierneho. Kolekcia Blast a jej povestné X symbolizujú túžbu pokračovať v úspechoch, nastavovať si stále nové ciele a nevzdať sa ich.

Každý rodič miluje obdarovávať svoje ratolesti. Šperk by mal vyjadrovať detskú bezstarostnosť a hravosť. Vhodnou voľbou je napríklad milý prívesok z dielne Bertani&Co. Zaručene sa v nej nájde každý malý šibal.

Šperky nás tešia nielen svojou krásou. S ich darovaním vytvárame spomienky, ktoré sa nám pri ich nosení vynoria. My v Sherone veríme, že s luxusnými šperkami od nás budú patriť skutočne k tým najkrajším.