+421 2 54 64 78 52

Inšpiratívne šperky, ktoré musíte mať: Jar je dôvodom obdariť sa

Dovoľte, aby sme vám priblížili krátky text. Je o jari, nových výzvach i splnených snoch. 

My v Sherone sa pravidelne tešíme na jar. Príroda ukazuje svoju krajšiu (a v praxi farebnejšiu) tvár. Čerstvý, voňavý vzduch, štebot vtáctva, ktoré sa vrátilo z teplých krajov, svieže farby od výmyslu sveta, ktorým „kraľuje“ zelená. Rovnako ako v Sherone. 

Jar nie je charakterizovaná len veľkonočnými sviatkami, ale aj tým, že sa všetko navôkol prebúdza. Slnko už na svet neciví chladným kostrbatým úsmevom, ten je naopak stále čoraz prívetivejší. Dni sa predlžujú, zrazu je na všetko nejako viac času. Aj na zastavenie sa a nadýchnutie. Pretože nás čaká prechádzka. Inšpiratívna, dobrodružná a nepochybne pútavá. 

Vyjsť z domu a na vlastné oči sa presvedčiť, že prišla jar, je rozhodne zážitkom, ktorý nám na tvári vyčarúva úsmev, spôsobuje radosť. Presne ako „kúsky“ od talianskej šperkárskej spoločnosti Alberti, s ktorou má Sheron výnimočnú spoluprácu. Prechádzať sa po promenáde s vedomím, že máte na sebe šperk z kolekcie Positano, tak to áno, je to dokonalý pocit radosti zo života. 

Života, ktorému razom chcete dať všetko. Veď nie je nič úprimnejšie a silnejšie ako láska. Napr. vtesnaná do kolekcie Happy Hearts od chýrnej šperkárskej značky Chopard. Ak nie úplne veríte, že láska dokáže hory prenášať, tak sa v tomto období poriadne obhliadnite okolo seba. Pretože dokáže. Na jej krídlach preletíte celý svet, zvládnete nemožné. Happy Hearts je totiž ako motýľ – je symbolom ľahkosti i transformácie, veď ešte pred nedávnom bol nie práve najpohľadnejšou larvou. A dnes? Dnes je ako jar – prívetivý, ladný, hýri farbami, hýri životom. 

Prečo si vybrať Sheron? Odpoveď je jednoduchá a príjemná zároveň

No čo, zamilovali ste sa? Do Chopardu je to totiž veľmi ľahké. Až tak, že aj staré klišé „máj – lásky čas“ opäť pripomína svoj absolútny význam.

A to už sedíte na drinku. Slnečné lúče pristávajú na terase útulnej kaviarne. Dýchate a viete, že sa prebudil život. Dýchate a naplno si vychutnávate už toľkokrát zažité, ale stále iné a prekvapujúce metamorfózy. „Poprosím jeden poriadne farebný drink, pán hlavný!“ 

Nálada sa umocňuje, rovnako tak, ako u majstrov preslávenej talianskej šperkárskej značky Pomellato. Sýte farby pôsobia na dušu ako ten najblahodarnejší balzam. Energiu by ste mohli rozdávať. Napríklad aj za pomoci sviežej a zároveň ikonickej kolekcie Nudo. Nové odtiene drahokamov vás dostanú. A vaše okolie ešte raz toľko. Nudo je totiž nahota v jej absolútnej podobe. Nie však vulgárna, ale naopak prirodzená, krásna, pútavá. Rovnako tak jemná a nevinná. 

Cestou domov ste sa (možno ani nevedno ako) ocitli v rozkvitnutej záhrade. Flóra v plnom rozpuku, ktorá nás bude ešte dlho napĺňať maximálnou energiou a pohodou. Presne ako Pasquale Bruni, ktorý je synonymom práve pestrofarebných kvetov a úchvatných záhrad. Viete, že jar je definitívne tu a ešte vám dá veľa. Dá veľa celému svetu.