+421 2 54 64 78 52 English

David Beckham: Narodený byť odvážnym. Rovnako ako Tudor

Čo vedie Davida Beckhama k tomu, aby dosiahol veľké veci? Čo ho posunulo z dieťaťa snívajúceho o profesionálnom futbale na ikonu, ktorou sa nakoniec stal? Nová kampaň značky Tudor sa sústreďuje okolo ducha, ktorý definuje Davida Beckhama. Duch bytia nazvaný Born to Dare, duch bytia, ktorý ho predurčuje byť odvážny.

Príbeh Davida Beckhama je o zanietenom mladom chlapcovi, ktorý šiel za svojimi snami… Tento milovník futbalu – najkrajšej hry sveta, vzdoroval s neotrasiteľným odhodlaním dospelým, ktorí sa vysmievali jeho futbalovým ambíciám, a vybudoval si kariéru, ktorá neustále inšpiruje každú novú generáciu.

Film pre túto kampaň bol čiastočne natočený v oblasti Londýna s charakteristickou architektúrou hlavného mesta Anglicka. V akomsi flashbacku sa rozdelí medzi nadšeného mladého snílka a muža, ktorý ho tlačí, aby prekonal sám seba. Toto dieťa bol David Beckham. Zažil vrcholy a pády. Podarilo sa mu dosiahnuť veľké veci. Odvtedy sa stal ikonou s duchom, ktorý inšpiruje. Duch bytia pripravený byť odvážnym.

David Beckham.

Tudor sa zrodil pre odvážne činy

Typický podpis TUDOR je #BornToDare. Tento slogan odráža tak históriu značky, ako aj to, čo znamená dnes. Odkazuje na víziu Hansa Wilsdorfa, zakladateľa Tudoru, ktorý vyrábal hodinky, aby odolali najextrémnejším podmienkam, vyrábal hodinky pre najodvážnejší životný štýl.

Samotná švajčiarska značka rozpráva dobrodružstvá jednotlivcov, zvyčajne anonymných, ktorí s hodinkami Tudor na zápästí dosiahli výnimočné veci na súši, na ľade, vo vzduchu alebo pod vodou. Nakoniec je to svedectvo o priekopníckom prístupe spoločnosti TUDOR k hodinárstvu, ktorý z neho robí to, čím je dnes.

Na špičke hodinárskeho priemyslu sú inovácie značky základnými meradlami. Ducha Tudoru v zmysle „Born To Dare“ podporujú po celom svete prvotriedni veľvyslanci, ktorých životné úspechy priamo vyplývajú z odvážneho prístupu k životu.

Black Bay Chrono

Model Black Bay Chrono, ktorý zostáva verný estetike kolekcie Black Bay, si osvojil slávne ručičky „Snowflake“ – podpis značky pre potápačské hodinky od roku 1969 – vo verzii vylepšenej tak, aby zaisťovala optimálnu čitateľnosť informácií na klenutom číselníku.

K dispozícii v dvoch verziách (matná čierna alebo opálová), číselník obsahuje dve vyhĺbené počítadlá v kontrastných farbách, matná čierna a biela opálová, pre optimálnu čitateľnosť. Ich zakončenie je zaoblené. Inšpirovaný prvou generáciou chronografov má tento model hodiniek 45-minútové počítadlo a dátumovú clonu umiestnenú na 6. hodine.

Rozpoznateľné vlastnosti Black Bay sú zachované v oceľovom puzdre s priemerom 41 milimetrov, umocneným dômyselným výbrusom spodnej časti zafírového sklíčka a premiestneným strojčekom. Okrem mnohých charakteristických technických vlastností je tento model vodotesný do 200 metrov (každé hodinky testované vo výrobe na 625 metrov, pozn.) a dodáva sa s puzdrom a náramkom z ušachtilej ocele 316L a strojčekom vyrobeným spoločnosťou TUDOR a certifikovaným COSC, ktorý sa môže pochváliť 70-hodinovou rezervou chodu.