+421 2 54 64 78 52 English

Sheron magazín č. 30, I. semester 2022

Prečítajte si novinky a inšpirácie zo Sheron magazínu č. 30 na nadchádzajúcu sezónu 2022. Magazín je plný zaujímavého čítania. pohľadov späť – na 30-ročné pôsobenie klenotníctva Sheron vo svete luxusu, krásy, inšpirácie, práce s klientmi.  – stačí kliknúť.

Tridsiate vydanie Sheron magazínu… je to úžasné a zároveň neuveriteľné. Symbolické No. 30. Symbolické a zároveň nesmierne skutočné. Skutočné z pohľadu plynutia času nášho pôsobenia od roku 1991 do roku 2021.

Je to moment, keď som sa na chvíľu zastavila, (hoci čas nemožno zastaviť, aj keď s ním 30 rokov pracujem), pozrela sa späť a zamyslela sa nad tým, čo sme dosiahli, kde budeme pokračovať, ale aj v čom musíme byt lepší.

Nechcem byt nostalgická a už vôbec nie sentimentálna, nechcem byt rozcitlivená, nechcem sa ani prehnane chváliť či byt príliš hrdá. Jednu vec však chcem a to veľmi – poďakovať sa Vám. Poďakovať sa všetkým, ktorí pri nás po celý ten čas stáli a tvorili Sheron príbeh s nami.

Nič z toho by sa neudialo a nič z toho by nás neinšpirovalo napredovať, keby ste celé tie tri dekády neboli s nami Vy, naši vzácni klienti a Vy, moji milí kolegovia. Ďakujem Vám
zo srdca!

Hovorí sa, že svet patrí odvážnym. My vstupujeme do novej etapy a Vy začínate čítať nasledujúce stránky, kde sme Vám otvorili nielen dvere do sveta úžasných noviniek značiek a ich histórie, ale aj dvere do našich sŕdc. Spoznajte nás, našich kolegov a zákulisie, spoznajte Sheron!