+421 2 54 64 78 52 English

Postavte sa do stredu elegancie a ženskej sily

Pomellato vzdáva hold svojej šperkárskej tradícii a vychádzajúc z bohatého remeselného dedičstva uvádza kolekciu Catene, čo v taliančine znamená reťaze. Luxusné šperky inšpirované týmito klasickými spojenými tvarmi vytvárajú nový vzhľad pre mladšie publikum, ktoré sa orientuje na módu, je odvážne vo svojej jednoduchosti, ale jemné v nápaditých formách.

Catene je sviežim pohľadom na domácu klasiku, ktorá je srdcom rukopisu talianskych remeselných majstrov. Kolekcia je zároveň navrhnutá tak, aby bola každodennou nevyhnutnosťou ponúkajúcou milánsky zmysel pre decentný pôvab.

Pomellato Catene – ambasádorky Viola a Vera Arrivabene 

 

Pomellato si vybralo za veľvyslankyne kolekcie aristokratické benátske sestry a podnikateľky Violu a Veru Arrivabene Valenti Gonzaga. Sebavedomé ikony kozmopolitného štýlu dokonale stelesňujú jednoduchú eleganciu Catene.

Catene je pre svoju bezkonkurenčnú všestrannosť výrazne obľúbená, navyše dáva reťaz do stredu pozornosti, a to z prostého dôvodu – reťaz má totiž medzikultúrny pôvab, ktorý je vo svete šperkov jedinečný. Plynulosť a pevnosť reťaze je dokonale zachytená práve v novej generácii sebavedomých, minimalistických šperkov.

Pomellato Catene – novinka 2021

 

Sofistikovaná interpretácia jednoduchého odkazu zosobňuje dualitu ženskej sily a je dokonale synchronizovaná s odhodlaním Pomellata posilniť ženy ako také, a rovnako tak ich sebaurčenie.