+421 2 54 64 78 52 English

Nové farby, ktoré chutia!

Pomellato uvádza ešte lákavejší farebný drahokam s matným povrchom. Nudo Gelé je kolekcia, ktorá vás osvieži tromi farbami. 

Pomellato je fascinované farbami a toto neustále hľadanie nových odtieňov je základom každého šperku Nudo. V rámci svojej snahy odhaliť čo najpútavejšie farby osviežuje ikonickú kolekciu Nudo tromi novými odtieňmi drahokamov vytvorenými technikou, ktorá je pre kolekciu úplne nová.

Finálna úprava Gelé sa dosahuje nanášaním saténového lesku na povrch jemne tvarovaných plôch drahokamov, ktoré nielen vytvárajú lákavý matný efekt, ale aj zintenzívňujú farbu drahokamu. Ale je toho viac: napriek zjavnej jednoduchosti je Nudo Gelé zložené z dvojitých alebo dokonca trojitých vrstiev rôznych kameňov, pričom každá vrstva je plynulo spojená a vytvára farby nad rámec palety prírody.

Vrstva chryzoprazu pod citrínom dodáva živosť a intenzitu v prsteňoch a náušniciach. Rovnako jemné vrstvy tyrkysu a perlete dodávajú nebesky modrému topásu trblietavú a živú nuansu, zatiaľ čo dokonale priehľadný biely topás je vylepšený krémovým leskom perlete.

Gelé prichádza práve včas na leto, pretože Pomellato si vybralo svoje najobľúbenejšie farby Nudo, aby získalo túto ľadovú premenu. Prstene, náušnice a náhrdelníky Nudo Gelé evokujú lákavé sorbety v odtieňoch tlmiacich smäd. Lahodne hmatové a dosť dobré na to, aby ste si vybrali svoju príchuť – chutnú citrónovú, tmavú cédrovú alebo bylinnú anízku. Táto pastelová paleta odtieňov vytvorí perfektné letné trio – vzrušujúci doplnok k existujúcim kolekciám. Nudo Gelé ponúka tiež očarujúce zladené náušnice a náhrdelník.

A navyše, každý šperk je v domácom ateliéri Pomellato starostlivo vyrobený vysoko kvalifikovanými remeselníkmi zo 100 % zodpovedne zakúpeného zlata, keďže sa taliansky klenotník zaväzuje k ekologickejšej budúcnosti.

Nudo je nepochybne najkultovejším klenotom Pomellato s oslnivou dúhovou paletou farieb, ktorá si po dve desaťročia získala verné zastúpenie žien po celom svete.