+421 2 54 64 78 52 English

Chopard prináša čisté šťastie. Kampaň, v ktorej ako diamant žiari Julia Roberts

Cítiť šťastie na každom kroku, to sú ikonické kolekcie Happy Sport a Happy Diamonds, ktorými si Chopard podmanil dnes už tisíce spokojných zákazníkov po celom svete.

Úprimnosť. To je leitmotív kampane, ktorú Chopard zobral takpovediac od podlahy. 17 krajín, 4 kontinenty, renomované lokality ako Dubaj, Singapur, Peking, Šanghaj, Japonsko, Bejrút, Nemecko, J. Kórea, New York, Londýn, Paríž, Cannes.

Tu všade sa v rámci Pure Happiness Campaign od 20. apríla objavuje krásny a úprimný úsmev celosvetovo najznámejšej Pretty Woman. Julia Robers ako renomovaná herečka priblíži všetko, čo Chopard predstavuje – pútavý i rozmanitý pohyb tancujúcich diamantov, nápaditosť prevedenia, výnimočný vzhľad, uvoľnenie vzrušenia a pozitívnych emócií i tvorbu osobitého štýlu, ktorý z každej dámy spraví stredobod pozornosti.

Populárna švajčiarska značka navyše vnáša do našich životov v tejto dobe prepotrebný optimizmus, vidinu lepších zajtrajškov, a to cez zreteľ emócií, ktoré vyvoláva láska, smiech, úsmev, šťastie, radosť, pohoda, party, dovolenka, atď.

Chopard zároveň upriamuje pozornosť na to, čo jeho ho robí výnimočným – originalitu, najvyššiu kvalitu a dôraz na spokojnosť zákazníka. Pretože platí, že malé diamanty robia veľké veci!