+421 2 54 64 78 52 English

Valentínske tipy na darčeky pre ženy aj mužov. Inšpirujte sa

Láska je základom vzťahov, láska je náklonnosť, sila vstať a ísť ďalej, láska je radosť, ochota deliť sa, láska je aj cesta. 14. február je deň jej oslavy. Prejavte sa a vyberte si z ponuky klenotníctva Sheron doplnok, ktorý vám zakaždým pripomenie, že láska je naozaj všade.

A tu by sme pokojne mohli skončiť, pretože je povedané úplne všetko. Lenže my v Sherone radšej zostávame v téme a ponúkame vám inšpiratívny set produktov, ktorý vzbudí záujem, podporí vlastný štýl, vášeň, doplní skúsenosť. Pretože príťažlivé šperky a elegancia zhmotnená do hodiniek zručnosťami skúsených majstrov sú cesta. Cesta, ako na Valentína potešiť svoju lásku.

Keď sa povie láska, mnohým okamžite napadne srdce – orgán, bez ktorého by nebol možný život. Lenže na čo je komu srdce bez lásky, veď život bez nej vlastne ani životom nie je.

Naše tipy

Nechajte sa teda očariť napr. kolekciou od Chopardu nazvanou Happy Hearts.

Z nej určite zaujme unikátny náhrdelník z bieleho zlata Chopard Maison, ktorý zdobí 62 diamantov po obvode, 2 pohyblivé diamanty medzi zafírovými sklíčkami na retiazke a jedno veľké srdce z perlete. Svetoznáma manufaktúra dokonale ukazuje, že je nielen tvorcom dokonalých šperkarskych skvostov, ale aj emócií.

Chopard Happy Hearts

Kolekcia Victoria z dielne majstrov talianskeho Pomellata je nielen vyjadrením prekvapivej kreativity, ako je to u tejto značky dobrým zvykom, ale aj vysokej dávky predvídavosti a vkusu.

Victoria je v preklade víťazstvo, takže neváhajte, Pomellato je jeho zrejmým garantom. Navyše na sheron.sk nájdete viacero pútavých kúskov, ktorými svoju drahú istotne rozžiarite.

Alberti Positano

Alberti by Sheron. Skvostná práca skúsených šperkarskych majstrov spĺňa požiadavky spolupráce s naším klenotníctvom. A keďže v Sherone dbáme na detail, kvalitu i profesionálny prístup, navyše nás dopredu ženie láska, môžeme pokojne odporučiť celú kolekciu.

Z nej ale vyberáme náhrdelník s výrazným odkazom LOVE, ktorý sa bude vynímať na každej dáme, ktorá vie, čo chce.

Nasucho nezostanú ani páni

Kvalitné hodinky sú nielen estetickým doplnkom každého sebavedomého muža, ale pri značkách ako Rolex, Tudor, Ulysse Nardin či Omega aj funkčným a spoľahlivým partnerom na ceste životom.

Poďte si vybrať, potešte sa luxusným výrobkom.

Ak hľadáte niečo iné, renomovaná značka Meister ponúka Men´s Collection, z ktorej je jednoduché si vybrať.