+421 2 54 64 78 52 English

Chopard kabelky – doplnky inšpirované kolekciami šperkov

Elegantný a praktický doplnok šatníka každej dámy, ktorá chce všetkým naokolo ukázať, že má svoj štýl jasne zadefinovaný. Nosným prvkom kolekcie Happy Hearts je, samozrejme, srdce – častokrát prejav náklonnosti, lásky, priateľstva, vášne, života samotného.

V ponuke klenotníctva Sheron nájdete pohodlnú tašku na rameno Chopard Happy Hearts Crossbody Bag, ktorá umožňuje nosiť so sebou to najnutnejšie a zároveň si vychutnať určitú slobodu pohybu. Jemný retiazkový ramenný popruh a žiarivá monogramová spona v tvare srdca lichotia ženskosti vďaka dobre štruktúrovanému modernému dizajnu.

Chopard Happy Hearts Crossbody Bag

Veľkorysá, rovnako ako srdce šperkárskeho domu Chopard, je kabelka Chopard Happy Hearts Shoulder Bag v čiernej teľacej koži. Kombinuje prémiové materiály a tradičné remeslo. Svojim žiarivým monogramom v tvare srdca zdôrazneným farebným prešívaním dodáva sebavedomú ženskosť, kde v hlavných úlohách hrá zvodnosť, radosť zo života a elegancia.

Chopard Happy Hearts Shoulder Bag

Istý posun prináša Chopard Ice Cube Baby Handbag. Kabelka v nádhernej tmavozelenej a čiernej koži. Jednoduchá a pritom taká štýlová! Presne ako šperky z kolekcie Chopard Ice Cube. Mini prevedenie, maxi efekt.

Chopard Ice Cube Baby Handbag

Pokračovaním „ľadovej“ kolekcie je Chopard Ice Cube Lady Bag – symbol diskrétneho, ale symbolického štýlu. Je vyrobená s tou najlepšou starostlivosťou z teľacej kože je charakteristická svojim prvotriednym spracovaním a čistým dizajnom. Jednoduchá a pritom taká štýlová! Presne ako šperky z kolekcie Chopard Ice Cube. Vďaka nastaviteľnému odnímateľnému popruhu s Vami pôjde kamkoľvek.

Chopard Ice Cube Lady Bag

Do tretice všetko dobré, hovorí sa, a tak tu máme kabelku Chopard Ice Cube Shoulder Bag – okamžite rozpoznateľnú podľa charakteristického obdĺžnikového tvaru zakončenú retiazkovým ramenným popruhom. Tento elegantný štýl je vhodný so svojimi tónmi ružového zlata a prémiovou prešívanou teľacou kožou vo farbe camel na formálne aj neformálne záležitosti.

Chopard Ice Cube Shoulder Bag