+421 2 54 64 78 52 English

Vynímajte sa v žiare farebných drahokamov

Farby nás v dobrom zmysle slova nútia vnímať, vidieť i spoznávať. A rovnako tak sa cítiť slobodne i výnimočne. Oddajte sa farebnej škále luxusných drahokamov z našej ponuky.

PIAGET LIMELIGHT COCTAIL

Blueberry cocktail precízne namiešaný v hĺbke prsteňa. „Blueberry Daiquiri“ z bieleho 18-karátového zlata s centrálnym ametystom, navyše ozdobený brilantnými 121 diamantmi, 30-timi ružovými zafírmi a rubínom. Hravá originálna tvorba kolekcie Piaget – Limelight Cocktail bude dokonalým šperkom exkluzívnej párty.

Piaget Limelight Cocktail – Sheron

CHOPARD HAPPY HEARTS

Pútavý prsteň z kolekcie Chopardu nazvanej Happy Hearts je exkluzívnym mixom 18-karíátového ružového zlata, pohyblivého diamantu a ružového kameňa. Vo finále máte pred sebou vysoko vkusný a zároveň jemný doplnok, ktorý vás ozvláštni.

Chopard Happy Hearts

POMELLATO NUDO

Jemné ružové odtiene Nudo (v preklade nahý) sú jemné, ženské a intímne. Ale v mäkkosti je sila, zaujímavý rozpor, ktorý Pomellato skúma v tejto kolekcii. Vďaka milánskemu štýlu sú farby síce neutrálne, ale dosť odvážne na to, aby sa nosili samostatne.

Pomellato Nudo

HULCHI BELLUNI TOI & MOI

Šperkárska značka, ktorá je inšpirovaná troma prvkami: menom jej tvorivého mozgu Martine „HUL“, orientálnou filozofiou Feng Shui („CHI“  element) a krásnym  mesiacom („BELLA LUNA“), ktorý je v mnohých kultúrach považovaný za zdroj inšpirácie.

Nechajte sa okúzliť hravými návrhmi. Začnite intímnou správou skrz zlato, diamanty a perleť. Lebo táto kolekcia je o niečom viac. Je o tebe a o mne. Je to TOI & MOI.

Hulchi Belluni Toi & Moi

ALBERTI POSITANO

Rubín, kráľ všetkých drahokamov, prebúdza svojou intenzívnou červenou farbou najintenzívnejšie emócie. Je symbolom lásky, vášne, túžby a vitality a po stáročia sú mu pripisované afrodiziakalné účinky. Má schopnosť meniť negatívnu energiu na pozitívnu. 

Udržuje a chráni manželstvo plné lásky, dáva silu a odvahu. V spojení so žiarivými diamantmi bude tvoriť dokonalý neprehliadnuteľný klenot.

Alberti Positano

PASQUALE BRUNI PETIT JOLI (náhrdelník)

Pasquale Bruni Petit Joli stelesňuje večné spojenie medzi prírodou a ženami. Kvety, ktoré preberajú farby oblohy, vesmíru a zeme, dodávajú život kytici snov.

Kolekcia je určená pre ženy, ktoré vždy hľadajú ideálnu rovnováhu. Sú sofistikované, ale prirodzené. Rozhodnuté, ale spontánne. Dramatické, ale pokojné. Snívajú, ale zároveň zostávajú nohami pevne na zemi. 

Zelená je novou farbou roka vo forme zeleného achátu. Tento charizmatický kameň stelesňuje absolútnu energiu prírody, jej neuveriteľnú silu, ktorá je kombináciou sily a ochrany.

Pasquale Bruni Petit Joli

RIVOIR JEWELLERY

Vedeli ste, že ametyst môže mať okrem tradičnej fialovej farby aj zelený odtieň? Tento nádherný centrálny polodrahokam dopĺňajú žiarivé diamanty, aby spolu vytvorili dokonalý klenot v 18-karátovom ružovom zlate.

Rivoir Jewellery

PASQUALE BRUNI PETIT JOLI (náušnice)

Pasquale Bruni Petit Joli, resp. túto kolekciu sme vo výbere už máme. Bola by ale chyba nespomenúť skvostné náušnice podporené 18-karátovým zlatom, bielymi a champagne diamantmi, ktoré elegantne doplnia váš štýl. 

Pasquale Bruni Petit Joli

PASQUALE BRUNI BON TON

Nádych zvedavosti a plné pľúca jemnosti. Zážitok, ktorý vytvára prsteň Pasquale Bruni Bon Ton, je dokonalým vykreslením ženskosti, krásy a pôvabu.

Pasquale Bruni Bon Ton

CHOPARD IMPERIALE

Zelený achát je v dokonalom vzťahu s ružovým zlatom, čím sa vytvára absolútny estetický zážitok. Radosť náhrdelník Chopard Imperiale nosiť.

Ak hľadáte vkusný doplnok, ktorý vás postaví do stredu pozornosti, práve ste ho našli.

Chopard Imperiale

POMELATO M´AMA NON M´AMA

Sviežosť. Na charakteristiku náušníc M´ama non m´ama stačí naozaj jediné slovo. Náramne sa im ale hodia aj nápaditosť, estetika a vkus.

Pomellato M’ama non m’ama

PASQUALE BRUNI BON TON

Jablkovo zelený polodrahokam chryzopras v mixe s ružovým zlatom a bielymi diamantmi vytvára cestu plnú zážitkov, po ktorej rozhodne chcete ísť. Najtajnejšie predstavy sa menia na jedinečné zážitky.

Pasquale Bruni Bon Ton

POMELLATO ARABESQUE

Sklený lesk ametystu, ako nosnej časti prsteňa z dielne Pomellata, posúva tento vkusný skvost do tajomnej polohy. Poďte objaviť jeho pôvod, povahu, dovoľte mu zviditeľniť vás.

Pomellato Arabesque