+421 2 54 64 78 52 English

Predajňa od 19.12. zatvorená, ale Vaše objednávky a želania vybavíme ONLINE, tovar zašleme KURIÉROM

Kvôli aktuálnym nariadeniam vlády týkajúcich sa pandémie Covid-19 bude predajňa Sheron od 19.12.2020 zatvorená. Nezúfajte však, všetky vaše objednávky vybaví náš Sheron tím online a unikátny darček vám domov privezie náš kuriér.

Počas vianočného obdobia, ani po ňom o svoje sny a túžby neprídete. Sme tu pre vás. Vážení zákazníci, ponúkame vám služby aj v aktuálnej komplikovanej dobe. Znamená to, že seba, svoju milovanú osobu či blízkych môžete stále obdariť unikátnymi svetovými hodinkami alebo exkluzívnym šperkom.

Hoci nemáme e-shop, náš tím vám je plnohodnotne k dispozícii. Všetky produkty, ktoré máme skladom, vám obratom vieme poslať kuriérom.

Ako na to?

1. Vyberajte online na www.sheron.sk. Ak si želáte akékoľvek bližšie informácie o tovare, volajte našich sales managerov alebo píšte WhatsApp. Ochotne Vám poradia s výberom.

2. Následne vystavíme faktúru, ktorú zaplatíte z pohodlia Vášho domova.

3. Dohodneme doručovaciu adresu, kam chcete tovar zaslať. V rámci Slovenska máte doručenie ZADARMO.

Jednoduché tri kroky a Váš vysnený šperk či hodinky máte doma!

Otváracie hodiny

Aktuálna situácia nám od soboty 19.12. (zatiaľ do odvolania) neumožňuje mať predajňu klenotníctva Sheron otvorenú.

Od 19.12. do 23.12.2020 ale ponúkame naše služby ako výdajné miesto.

V praxi to znamená, že v priestoroch klenotníctva nie je možné nakupovať, ale vyzdvihnúť si Vašu objednávku zo sheron.sk môžete. O všetko sa totiž postaráme tak, aby ste – naši klienti – boli spokojní.

Od 24.12. do 10.1. máme zatvorené.

Naďalej sme Vám však k dispozícii telefonicky +421 2 54 64 78 52 a +421 911 697 199 a emailom panska@sheron.sk.

Ďalšie info o otváracích hodinách, resp. fungovaní klenotníctva Sheron, Vám budeme priebežne oznamovať, bude závisieť od nariadení vlády.