+421 2 54 64 78 52 English

Vianoce pri mori: Modré drahokamy osviežia i presvedčia

Príjemný morský vánok, hrejivé lúče slnka, nekonečná pohoda podporená množstvom zážitkov. Preneste sa s výberom luxusných drahokamov na miesta, kde sa žije naplno.

HULCHI BELLUNI MAGRITTE

Započúvajte sa do prílivu Severného mora. Je chladné, zavše búrlivé, nepokojné, ale zároveň aj vášnivé plné najzaujímavejších životných príbehov.

Prsteň Magritte od Hulchi Belluni vám prerozpráva množstvo nevšedných zážitkov. Staňte sa ich súčasťou.

Hulchi Belluni Magritte – Sheron

POMELLATO NUDO

Nudo je v preklade nahý. A práve takými sa môžete cítiť obkolesení nekončiacou modrou vodnou líniou, ktorá je domovom i útočiskom pre najrôznejšie formy života.

Náušnice Pomellato Nudo nám ukazujú krásu a nápaditosť, a to v dokonalom prevedení. Už sa len nadýchnuť a plávať. Cieľ je daný.

Pomellato Nudo – Sheron

ALBERTI POSITANO

Už v staroveku ľudia verili, že topás chráni, mierni strach a dáva silu. Vraj vedel aj rozptýliť zlosť, zbaviť sa negatívnych myšlienok a utíšiť emócie.

Vzhľadom k tomu, že topás prináša radosť a dobíja energiu, predstavuje jeden z najcennejších a najobľúbenejších kameňov dodnes.

https://www.sheron.sk/produkt/alberti-positano-17/

PASQUALE BRUNI BON TON

Multikulturalizmus je jedna z najvýznamnejších „vecí“ v samotných dejinách ľudstva, navyše umožňuje prelínanie aj zdanlivo odlišných kultúr.

Predstavte si na okamih, ako vás uchvacujú krásy Ligúrskej riviéry, a rovnako tak v tom istom momente sa vám pod kožu dostávajú tóny historických častí Londýna.

Ide to aj vďaka skvostnému náhrdelníku Bon Ton, do ktorého Pasquale Bruni ukryl záhadnosť, zručnosť, pohľad do minulosti i realitu dneška.

https://www.sheron.sk/produkt/pasquale-bruni-bon-ton-8/

POMELLATO BAHIA

Bahia je štát nachádzajúci sa na východe Brazílie, navyše je známy svojou láskou k životu, temperamentom i vášňou. Miestni obyvatelia sa denne kochajú krásami tamojších pláží, ktoré sú plné radosti, úsmevov a pohody.

A o tieto pocity ide aj pri Pomellato Bahia, ružovým zafírom a londýnskym topásom do dokonalosti posunutých náušniciach.

Pomellato Bahia – Sheron

PASQUALE BRUNI BON TON BLUE CHALCEDONY

Bledomodrý chalcedón s jemne matným nádychom pripomína hmlisté rána kdesi pri Jadrane, pričom je ale zrejmé, že slnko určite vyjde, dodá energiu, zdvihne náladu.

Prsteň z dielne Pasquale Bruni Bon Ton zvýrazní krásu každej dámy, prítomné biele diamanty navyše prinášajú moment výnimočnosti.

https://www.sheron.sk/produkt/pasquale-bruni-bon-ton-blue-chalcedony-4/

POMELLATO NUDO MAXI

Modrá je aj farbou nekonečnosti. Ako sa na šírom mori rozhliadnuť okolo seba. Pocit jedinečnosti podčiarknutý adrenalínom i rešpektom vystupuje do popredia.

Na druhej strane ale Pomellato Nudo ponúka aj priestor pre snívanie a vášeň. V jeho rozmanitosti je sila.

https://www.sheron.sk/produkt/pomellato-nudo-maxi-4/

ALBERTI TIMELESS BEAUTY

Šperkárski majstri z Alberti posunuli krásu až na hranice večnosti. Prepracovaný, rovnako tak ale jednoduchý dizajn okamžite upúta.

V strede pozornosti je azúrovo modrý zafír – jeden z najznámejších drahokamov, ktorý bol už od stredoveku symbolom božského pokoja a zárukou pohody svojho majiteľa.

https://www.sheron.sk/produkt/alberti-timeless-beauty/

POMELLATO NUDO DEEP BLUE

Byť v strede pozornosti je známkou odvahy i extravagancie. Pri pohľade na Pomelato Nudo Deep Blue vás odzbrojí jeho nekonvenčné prevedenie i dizajnový štýl.

Buďte v strede pozornosti.

https://www.sheron.sk/produkt/pomellato-nudo-deep-blue/