+421 2 54 64 78 52 English

SHERON BLACK WEEK

20.11.-28.11.2020 nakúpite v klenotníctve Sheron všetky produkty z bieleho zlata a ocele o 20% lacnejšie! Platí aj na online objednávky z www.sheron.sk.

Black Friday zameníme za Black Week a nákupy za unikátne ceny budete mať na všetky produkty z bieleho zlata a ocele (okrem hodiniek Rolex), ktoré máme skladom v klenotníctve Sheron na Panskej 2 v Bratislave. Keďže rozumieme, že v dnešnej dobe môžu byť podmienky cestovania obmedzené, pre tých, ktorí nemajú možnosť prísť do Sheronu osobne, platia podmienky Black Week -20% aj na skladové zásoby z www.sheron.sk. Vyberajte online, spojte sa s našimi sales managermi a urobte vianočné darčeky v predstihu. Luxusne a za luxusnú cenu.

Lákajú Vás oceľové hodinky Omega, Breitling, Ulysse Nardin, Chopard, Tudor? Pozrite si, aké dámske a pánske hodinky máme skladom a v termíne od 20.11. do 28.11.2020 ich kúpite o 20% výhodnejšie.

Túžite kúpiť Vašej žene, priateľke, mame, sestre či kamarátke nádherný klenot z 18-karátového bieleho zlata? Alebo Vášmu manželovi, bratovi, otcovi či kolegovi maskulínny šperk alebo doplnok z ocele? Pozrite si, aké dámske a pánske šperky máme skladom, počas Black Weeku ich kúpite za výnimočné ceny.

Ak sa pýtate, či zľava -20% na tovar skladom platí aj pre bicolor hodinky, ktoré kombinujú oceľ s akoukoľvek farbou zlata, tak áno! Majú v sebe oceľ, a teda spĺňajú naše podmienky Black Weeku 2020.

Podmienky Black Week 2020:

  • uvedená zľava platí len na tovar skladom, neplatí na nové objednávky

  • zľava platí na všetky produkty z bieleho zlata a ocele, alebo kombinácie s oceľou

  • zľavu nemožno využiť na kúpu hodiniek Rolex

  • zľavu nie je možné kombinovať a kumulovať s inými prípadne prebiehajúcimi akciami