+421 2 54 64 78 52 English

Milánske reťaze

Šesťdesiate roky boli známe tým, že priniesli zmenu, slobodu a lásku. V roku 1967 Pino Rabolini, syn zlatníckej rodiny, predstavil svoju vlastnú revolučnú zmenu vo svete šperkov. Inovatívne šperky s dizajnom prêt-à-porter a jeho vášeň pre reťaze sa stali jednou z charakteristických znakov značky Pomellato.

Milánska manufaktúra vzdáva poctu svojmu pôvodnému spiritu a predstavuje kolekciu Brera, pomenovanú po chic distrikte Brera v Miláne, ktoré bolo miestom, kde zakladateľ Pino Rabolini prvýkrát predstavil myšlienku Pomellata v legendárnom bare Jamajka. Brera je tým najlepším dôkazom toho, že reťaze môžu byť znovu objavené nespočetnými spôsobmi, šírkami a inšpiráciami.

Vďaka éterickému dizajnu sú tieto jemné šperky vyrobené dômyselnými remeselníckymi zlatníckymi technikami na tele ako druhá koža – živé, beztiažové, elegantné a ľahké.

S nekonečnými zovretými očkami sa zdá, že náhrdelníky, prstene, náramky a náušnice z kolekcie BRERA sa neustále otáčajú, čo je zmyselný optický klam. Šperky, ktoré zlákajú zvodnou muzikálnosťou, jemne hladia pokožku ako perie, ich zlaté krivky sa ohýbajú intimitou.

Klenoty BRERA odrážajú mladistvú energiu v milánskej štvrti Brera svojím nezameniteľným dizajnom. BRERA znovu objavuje ikonický reťazec „Gourmette“ a premieňa tradičné twist-links na jemnú reinterpretáciu, aby sa stala zlatou esenciou BRERA. Šperky BRERA vytvárajú zmyselné tiene na pokožke, hrajú hry svetla, ich povrchy žiaria ženskými zlatými odtieňmi, niektoré kusy možno nosiť obojstranne, lesklé zlato na jednej strane a matné na druhej.

Súčasťou originálnej kolekcie sú:
Náhrdelník
Nosným kusom zbierky BRERA je náhrdelník, ktorý sa môže nosiť niekoľkými rôznymi spôsobmi a môže byť náhrdelník alebo prívesok.

Krúžky
Prsteň BRERA z ružového zlata je svojím dizajnom pozoruhodný, ale napriek tomu taký ľahký, že ho človek môže zabudnúť. V bielom alebo ružovom zlate je prsteň zvýraznený pavé diamantmi.

Náramky
Vznášajúce sa na zápästí sa články BRERA náramku javia ako nekonečné v reťazci vďaka diskrétnej spone s diamantmi, ktoré je možné ukázať svetu alebo schovať.

Náušnice
Kultový dizajn kolekcie BRERA sa môže nosiť ako napichovacia alebo ako originálna 3-článková náušnica.

Prívesky a tenké náramky
Zdanlivo beztiažový dizajn Brera je nadčasový ako v dizajne číslo 8, ktorý uzatvára nekonečno kriviek kolekcie.

Celú kolekciu nájdete TU a v našej predajni na Panskej 2 v Bratislave.