+421 2 54 64 78 52 English

AKTUALIZOVANÉ – 15% zľava platí počas celej doby Vašej karantény alebo home office

Aktuálna situácia určite mnohým obrátila plány dolu hlavou. Prestali sme sa stretávať s rodinou, priateľmi, kolegami. Zastavil sa osobný kontakt, spomalilo tempo, čo ešte musíme… Neprestali sme však ľúbiť, nevytratil sa cit a nezastavila sa ani túžba potešiť našich najbližších.

Aj preto Vám je klenotníctvo SHERON stále k dispozícii online, aby ste mohli urobiť radosť sebe a svojim blízkym.

Blížia sa Vaše narodeniny? Vaša žena bravúrne zvláda home office s výučbou detí? Čaká Vášho otca okrúhle výročie a mama Vás neustále podporuje na diaľku? Je toľko dôvodov urobiť radosť! Teraz navyše tak výhodne!

15% zľava* na celý sortiment a všetky svetové značky skladom na www.sheron.sk, okrem hodiniek Rolex.

*Zľavu nie je možné využiť na objednávku nového tovaru. Zľavy sa nekumulujú a nekombinujú.

AKO NA TO?

1.
Z pohodlia domova vyberiete Vaše obľúbené hodinky, šperk alebo doplnky, ktoré máme skladom na www.sheron.sk

2.
Skontaktujete našich predajcov na uvedených telefónnych číslach alebo kontaktnej emailovej adrese panska@sheron.sk a dohodnete si stretnutie v našej predajni SHERON na Panskej 2 v Bratislave. S  rešpektom a ohľadom na všetky nariadenia vlády a Úradu verejného zdravotníctva Slovenskej republiky sme Vám k dispozícii v upravených otváracích hodinách. 

3.
V prípade, že nemáte možnosť navštíviť našu predajňu osobne, platbu na faktúru a doručenie kuriérom dohodneme individuálne s každým z Vás.

? → Exkluzívne hodinky, šperky renomovaných svetových značiek, symboly celoživotnej lásky i malé pozornosti veľkého formátu. To všetko nájdete v sortimente klenotníctva Sheron.