+421 2 54 64 78 52 English

My sme online, vy môžete online vybrať produkt!

To najcennejšie na svete – ZDRAVIE – veríme, že máte a chránite. Je to v našich rukách!

Plne rešpektujeme nariadenia vlády a všetky opatrenia na spomalenie a zastavenie šírenia koronavírusu. Našu prevádzku na Panskej 2 v Bratislave sme pre Vašu aj našu ochranu zatvorili až do odvolania.

Aj v takomto náročnom období však môžete potešiť seba, niekoho blízkeho z kruhu rodiny alebo priateľov. Mnohé radosti sme si teraz museli odoprieť, ale prečo nevyčariť úsmev na perách darom zo srdca?

AKO NA TO?

1.
Na našej webovej stránke www.sheron.sk sme aktualizovali a doplnili mnohé produkty, ktoré máme skladom. Inšpirujte sa, vyberajte a pýtajte sa. Je Vám k dispozíci Váš predajca alebo naša kontaktná emailová adresa panska@sheron.sk.

2.
Aby ste nemuseli prísť osobne vyzdvihnúť tovar, platbu na faktúru a doručenie kuriérom vyriešime individuálne s každým z Vás.

Po celý čas karantény navyše platí 15% zľava na celý sortiment a všetky svetové značky skladom (okrem hodiniek Rolex).

*Zľavu nie je možné kumulovať s inými prípadnými akciami alebo zľavami

Bezpečne a z domova Vám online poradíme. Sme tu pre Vás už dlhých 29 rokov a preto s nami rátajte aj v čase nepriaznivej zdravotnej situácie.

♥ → Exkluzívne hodinky, šperky renomovaných svetových značiek, symboly celoživotnej lásky i malé pozornosti veľkého formátu. To všetko nájdete v sortimente klenotníctva Sheron.

#spolutodame