+421 2 54 64 78 52 English

Chopard & 007

Fantastické, zmyselné, hravé a (ne)bezpečné

Chopard inšpirovaný kultom Jamesa Bonda uvádza 7 High Jewellery šperkov a limitovanú edíciu 7007 kusov zlatých sŕdc ich ikonickej kolekcie Happy Hearts!

James Bond je najznámejší filmový hrdina na svete. Chopard zase celosvetovo najznámejší klenotník. Toto silné spojenie medzi fantáziou šperkárskeho domu a kultovými hrdinskými filmami viedli k vytvoreniu unikátnej spolupráce. Chopard bude oficiálnym partnerom filmu „No Time To Die“, 25. verzie Jamesa Bonda. Zvodná Ana de Armas, ktorá hrá vo filme Palomu, má žiariť v modeloch Haute Joaillerie z Maison’s Green Carpet Collection, vytvorených s ohľadom na ľudstvo a prírodu.

Chopard však s uvedením nového filmu uvádza aj jedinečnú kolekciu šperkov s názvom Happy Hearts – Golden Hearts.

Srdce, pre ktoré je francúzsky ekvivalent slovo guráž alebo odvaha, je už dlhé roky znakom Chopard Maison a synonymom statočnosti. Prostredníctvom tejto novej línie šperkov, ktorá je inšpirovaná ikonickou kolekciou Chopard Happy Hearts, viceprezidentka a umelecká riaditeľka Caroline Scheufele zdieľa svoju víziu James Bond Girl: odhodlanej a odvážnej ženy.

Srdcia Happy Hearts sú po prvý krát vyplnené etickým ružovým zlatom s matnou povrchovou úpravou, pretože zlato je aj základný motív zabudovaný do DNA Jamesa Bonda: Goldfinger (1964), The Man With the Golden Gun (1974) a Golden Eye (1995).

V kolekcii Happy Hearts – Golden Hearts má každý jeden náramok, náušnice čí náhrdelník na zadnej strane vygravírovaný symbol 007 – symbol, ktorým sa na celom svete označuje legendárny James Bond. Veľké zlaté srdce, ktoré môže byť osadené diamantmi po obvode, dopĺňa menšie srdce so slávnym voľne pohyblivým diamantom, ďalším znakom Chopardu ako symbolom slobody a dobrodružstva.

Rovnako ako všetky ostatné Chopard šperky od roku 2018, táto kolekcia obsahuje iba etické zlato, vďaka čomu sú tieto talizmany rovnako krásne navonok, ale ešte vzácnejšie z vnútra.