+421 2 54 64 78 52 English

Nová flotila Ulysse Nardin Diver Chronograph

Ulysse Nardin predstavuje tri nové chronografy s priemerom 44 mm, čím opätovne potvrdzuje nesporný štatút strážcu oceánov a demonštruje schopnosť výroby plachtiť stále vpred.

„Toto je o 360 ​​° obnovená línia Diver. Trvalo nám jeden rok, kým sme redizajnovali celú kolekciu: Diver 44 mm a Diver 42 mm boli uvedené na trh v roku 2018, Diver X a Lady Diver boli uvedené na trh v novembri 2019. Teraz prichádzame s tromi novými, ale okamžite rozpoznateľnými Diver Chronographs. Naši dizajnéri dômyselne prepracovali všetky symboly a umiestnili ich priečne v celej kolekcii “ , hovorí Patrick Pruniaux, generálny riaditeľ spoločnosti Ulysse Nardin.

Čierna titánová verzia, modrá verzia s ružovým zlatom a na vrchole vlny bezpochyby pozoruhodné modro-červené hodinky z titánu Diver Chronograph 44 mm Hammerhead Shark Limited Edition.

Odvážite sa čeliť útoku žraloka kladivohlavého?

Žraloci kladivohlaví sú pomenovaní podľa neobvyklej a výraznej štruktúre ich hláv, sú dokonalí predátori, ktorí používajú svoje podivne „kladivové“ hlavy, aby zlepšili svoju schopnosť nájsť korisť. Táto limitovaná edícia bola vyrobená v počte 300 kusov pre celý svet a obsahuje žraloka vyrytého na zadnom veku puzdra.

Špeciálny vzor mriežky vyrytý za široko otvorenými ústami žraloka posilňuje agresivitu zvieraťa pre štýlovejší a mužskejší efekt. Okrem toho je teraz žralok zobrazený spredu a nie z profilu, pre odvážny a asertívnejší vzhľad.

V duchu tradície „hammerhead“ značka vyvíja už niekoľko rokov kultové „modré a červené hammerhead edície“ a tak sú dotyky červenej všade: od lunety, ručičiek chronografu, tlačidiel štart/stop/reset až po remienok s červeným žralokom kladivohlavým vytesaným do kaučuku na pozícii 12tej hodiny. Unikátne zobrazenie limitovanej edície je tiež vyryté červenými číslami.

Nový chronograf je poháňaný automatickým manufaktúrnym kalibrom UN-150 so 48-hodinovou rezervou chodu.