+421 2 54 64 78 52 English

BASELWORLD 2019: Chopard Happy Hearts

Hravé a pútavé, šibalské a veľkorysé, kultové a veľmi radostné: srdce je symbolom absolútnej vitality, ktorá pulzuje vo vnútri šperkárskych výtvoroch Chopard. V tomto duchu vznikli i nové náhrdelníky a originálne talizmany pre ženy s veľkými srdcami, ktoré Chopard tak hlboko miluje.

V priebehu niekoľkých rokov sa kolekcia Happy Hearts prostredníctvom farebných sérií náhrdelníkov, náramkov, prsteňov a náušníc s tancujúcim diamantom stala ikonou Chopardu. V súčasnosti víta dve nové veľkorysé perleťové kytice vytvorené zo sŕdc rôznych veľkostí z 18-karátového ružového zlata a jedného srdiečka s pohyblivým diamantom. Nekonečný tanec diamantu evokuje pohyby srdca každej ženy a jej najintímnejších emócií. Tento očarujúci náhrdelník doplní kokteilový outfit v dvoch veľkostiach a rovnako ako elegantný tak i bežný denný look ozdobí iskrivou žiarou perlete. Chopard stelesňuje hodnoty ako sú vďačnosť a hlboké emocionálne spojenie. Výberom šperku Happy Hearts s veľkým srdcom odmeníte každodennú hrdinku, ktorá v ňom uvidí ozvenu svojej vlastnej štedrosti.

Chopard tiež navrhol nové náušnice s dvoma srdiečkami zostavenými v elegantnom pas de deux. Prvé srdce s hravým tancujúcim diamantom víriacim v jeho strede jemne spočívajúcom na ušnom lalôčiku odráža ďalšie väčšie srdce umiestnené pod uchom a osadené diamantmi, perleťou, malachitom či červeným kameňom. Chopard neoslobodil len diamanty, ale aj srdce, ktoré akoby sa voľne vznášalo na ušnom lalôčiku.