+421 2 54 64 78 52 English

Baselworld 2019: Chopard Happy Hearts Wings

Na začiatku tancovali diamanty, točili sa v srdci v nekonečne ladnom valčíku. Prostredníctvom pohybu inšpirovaného ženami, ktoré ich nosia, menia svet. S mottom „Malé diamanty dokážu veľké veci“, prichádza Chopard s novou kolekciou, ktorá predstavuje najjemnejšie stvorenie – motýľa. Happy Hearts Wings obsahuje nádherné náhrdelníky, náramky, náušnice aj prstene z 18-karátového zlata a perlete.

Motýľ, symbol ľahkosti a transformácie, prepustil všetku svoju jemnosť a symbolickú silu do Happy Hearts Wings. V tejto novej interpretácii Happy Hearts, ktorá odráža symboly Maison Chopard, nachádza Chopard rafinovaný výraz. Dve srdiečka s perleťou, usporiadané do tvaru motýlích krídiel, sú zavesené na srdci s tancujúcim diamantom, ako kvetom, na ktorom tento čarovný motýľ pristane. Dokonalá neodolateľná kolekcia, v ktorej samotná perleť pritiahne vzácnu jemnosť do tohto drahokamu mora.

V nekonečne malých krídlach motýľa leží potenciál pre nekonečnú veľkosť. Joie de Vivre (v preklade Radosť zo života) a kreatívny elán sú základné princípy Chopardu, ktoré pulzujú v srdci každého gesta a prinášajú neustále nový život do baletu tancujúcich diamantov. Happy Hearts symbolizuje obrovskú vitalitu a nekonečnú moc, ktorú majú všetky tie, ktoré dávajú – ženy s veľkým srdcom, ktoré Chopard tak obdivuje a sú jeho inšpiráciou. Táto delikátna, ale mocná hnacia sila poháňa krídla Happy Hearts Wings do celého sveta.