+421 2 54 64 78 52 English

Hviezdu Jeniffer Lopez vo filme Marry Me zdobia šperky Pasqualle Bruni

Valentínska romantika čaká v kine! Práve pred blížiacim sa sviatkom zamilovaných sa u nás hlási o slovo film Marry Me. Okrem hviezdneho obsadenia na čele s Jennifer Lopez a zaujímavého príbehu sa v ňom určite zamilujete aj do nádherných šperkov Pasqualle Bruni.

Jennifer Lopez, Owen Wilson a spevák Maluma – toto trio určite nenechá chladnú ani jednu romantickú dušu! Príbeh je o speváčke Kat Valdez, ktorá sa po zrade snúbenca rozhodne vydať priamo na koncerte za náhodného fanúšika. O množstvo zábavných i dojemných momentov tak určite nebude núdza. Navyše, Jennifer Lopez nezostáva svojej povesti fashion ikony nič dlžná ani na filmovom plátne. Okrem nádherných kostýmov na sebe predvedie aj dychberúce šperky z dielne Pasqualle Bruni.

Šperkom sa dá povedať viac, ako tisícimi slovami. Potešiť milovanú osobu, umocniť krásnu chvíľu, vytvoriť nezabudnuteľno spomienky či vyjadriť tie najkrajšie a najhlbšie city. Presne preto sa šperky talianskeho rodinného podniku Pasqualle Bruni objavili aj vo filme Marry Me, ktorý si čoskoro budeme môcť pozrieť aj u nás.