+421 2 54 64 78 52

Chopard na pretekoch Mille Miglia nebude chýbať ani tento rok

Je to už viac ako tridsať rokov, od kedy spojil Chopard svoje meno s touto prestížnou udalosťou. V sprievode pravej talianskej atmosféry sa už 15. júna vydajú historické vozidlá na spanilú jazdu z mesta Brescio do Ríma a späť. Pravá športová vášeň, nadšenie a bohatá história – o tom, že Mille Miglia si označenie „najkrajšie automobilové preteky“ zaslúžia, niet pochýb!

Presne tak sa o rally Mille Miglia vyjadril Enzo Ferarri. Kto túto automobilovú udalosť pozná, nemôže nesúhlasiť. Stretnutie klasických automobilov učarovala aj značke Chopard, ktorá sa už v roku 1988 stala jeho hlavným sponzorom. Partnerstvo pretrváva dodnes, ba čo viac! Okrem toho, že zastáva dôležitú úlohu oficiálnej časomiery, vytvára aj limitovanú kolekciu hodiniek s rovnomenným názvom. Tá vychádza každý rok v počte len niekoľkých stoviek kusov. Nezameniteľný štýl odkazuje na pôvab klasických áut, históriu, hodnoty a najmä krásu tohto športu. Vďaka tomu sa v hodinkách Mille Miglia nájdu aj súčasní džentlmeni.

Objavte krásu pretekov Mille Miglia! Nechajte sa zlákať luxusom a precíznosťou značky Chopard. Hodinky z limitovanej kolekcie nájdete aj u nás v Sherone.