+421 2 54 64 78 52

Chopard na festivale v Cannes predvedie novú kolekciu Red Carpet

V poradí už 75.ročník filmového festivalu je tento rok naplánovaný od 17. do 28. mája 2022. Chopard na ňom nesmie chýbať a tento rok spoločne oslávia už 25. výročie spolupráce!

Legendárny filmový festival v Cannes sa ani tento rok nezaobíde bez značky Chopard. Už tradične na ňom predstaví svoju novú kolekciu Red Carpet. Spolupredsedníčka a umelecká riaditeľka Caroline Scheufele sa netají svojou láskou k siedmemu umeniu a s hrdosťou priznáva, že si pri jej tvorbe vybrala tému „Chopard Loves Cinema“.

„Chopard Loves Cinema“

Chopard a film si rozumejú. Niet preto pochýb, že táto značka má čo povedať aj na červenom koberci. Navrhnutých 75 kreácií Haute Joaillerie sú akousi epickou ságou o veľkých dobrodružstvách kinematografie. Jednotlivé kúsky odkazujú na jej históriu i dôležité historické míľniky od raných čiernobielych kúzel až po súčasné dych berúce farby.

Nájsť inšpiráciu vo filmovom umení, pretaviť ju do šperkov a vytvoriť fascinujúcu kolekciu, bola pre Caroline Scheufele príjemnou výzvou. Výsledkom je kolekcia plná radosti, života a eklektického vkusu, s oslnivou schopnosťou vzbudzovať pravé šperkárske emócie. Jednotlivé kúsky totiž odkazujú na legendárny scény, ktorým patrí čestné miesto vo filmovej sieni slávy.