+421 2 54 64 78 52

Šperky Utopia: Krásu prírodnej perly si zamilujete, taliansky dizajn vás opantá

Prírodné perly. Vzácne, no o to viac žiadané. Vyžarujú luxus, neprehliadnuteľnú eleganciu a skvelý vkus ich nositeľky. Zoznámte sa s novou značkou v našom portfóliu Utopia.

„Utopia je jedinečná a osobitná entita vytvorená ľuďmi s cieľom dosiahnuť dokonalý a čistý výsledok. Perla, ako fascinujúci dar prírody, je jej dušou a podstatou,“ prezentuje značka s nadšením. Pri tvorbe každého svojho šperku vychádza práve z tejto myšlienky.

Nie bezdôvodne sa značka Utopia stala synonymom pre majstrovské spojenie tých najkrajších perál a súčasného talianskeho dizajnu. Každý kúsok je výsledkom dlhého procesu a experimentovania v milánskom ateliéri. Dizajn šperkov je úzko spätý s talianskym vnímaním estetiky založenom na intuícií, a výsledky sú viac než očarujúce.

Perly ako symbol krásnej ženy

Jediný drahokam, ktorý sa nezískava ťažbou, možno aj vďaka tomu niekedy zatieni tie oveľa drahšie. Perly sa považujú aj za symbol krásnej ženy a známe sú už tisíce rokov. Harmonický tvar a dych berúci lesk z nich robia skutočné umelecké dielo prírody. Aj keď sú pomerne náročné na starostlivosť a údržbu, takéto náhrdelníky, prstene či iné šperky sa prechovávajú v rodine po celé generácie. Ako vzácne dedičstvo ich odovzdávajú mamy svojim dcéram či nevestám. Pravdou totiž je, že ich spracovanie málokedy podlieha módnym trendom a takéto kúsky patria k skutočne nadčasovým.

Ich vlastný štýl vyzdvihne na nositeľke len to najlepšie. Hravo zvládnu podčiarknuť tichú eleganciu, či umocniť luxusný dojem. Pri perlách jednoducho neexistuje nesprávna možnosť. Nechajte sa vtiahnuť do fascinujúceho sveta, v ktorom vás očarí krása prírodných perál, a pozrite si našu ponuku šperkov Utopia. V rámci našej novej spolupráce nájdete v ponuke výber z kolekcií Perlage, Bouquet, My song, Venus, Aqua a Aurum.

Nápaditosť

Kolekcia Bouquet pracuje s juhomorskými perlami z Austrálie, ktoré sa rodia v tých najčistejších moriach. Šperky vyjadrujú vzdialenú divokú prírodu, takže hýria farbami a perly dopĺňajú napríklad diamanty, zafíry a smaragdy.

Ako už napovedá názov, Venus je inšpirovaná známou bohyňou zrodenou z ustrice Pinctada Maxima, Venušou. Mladá, moderná kolekcia obsahuje šperky vhodné na akúkoľvek príležitosť, aj bežné nosenie.

Sladkovodné perly trónia v dizajnových šperkoch kolekcie Aqua. Pohrávajú sa s rôznymi veľkosťami a kombináciami farieb.

Reinterpretáciu kultového šperku z 80.rokov nájdete v šperkoch z kolekcie Aurum. Objemné zlaté retiazky majú však nádych súčasnosti a okrem periel z Južného mora ich zdobia diamanty. Sú vhodné pre mladú a dynamickú ženu.

Perly by vo vašej zbierke určite nemali chýbať. Ich variabilnosť vydrží aj skúšku času, preto sa skvele hodia aj ako darček pre blízku osobu, nech už patrí do akejkoľvek generácie. Objavte ich krásu v šperkoch Utopia. My v Sherone sme presvedčení, že si vás získajú na prvý pohľad.