+421 2 54 64 78 52 English

Druhú sériu seriálu Emily in Paris rozsvecuje Chopard

Populárny seriál streamovacej platformy Netflix Emily in Paris (Emily v Paríži) pokračuje od 22. decembra 2021 druhou sériou. A výnimočné kúsky ako Happy Diamonds, Happy Hearts a Happy Sport od Chopardu sú pri tom.

Celosvetovo uznávaný Chopard, majster v luxusných hodinkách i nápaditých šperkoch, je zapojený do množstva projektov po celom svete, pretože to odzrkadľuje vášeň spoluprezidentky Caroline Scheufelovej. A tak sa tesne pred vianočnými sviatkami vášeň švajčiarskej značky spája so siedmym umením, teda filmom, a to v seriáli Emily in Paris. 

Ten sleduje dobrodružstvá mladej Američanky Lily Collinsovej (známej ako Emily), ktorá prišla za pracovnou výzvou do hlavného mesta Francúzska Paríža. Prvá séria sa okamžite, a navyše v celosvetovom meradle, stala takmer okamžite hitom, navyše sa až v 60 krajinách dostala na vrchol rebríčkov televíznych seriálov. 

Chopard zohráva v druhej sérii významnú rolu. Je totiž klientom agentúry Savoir, v ktorej Emily pracuje, do ktorej prináša odvahu aj intuíciu. Spoločnosť i jej priaznivci teraz netrpezlivo očakávajú, ako sa známe kolekcie Happy Diamonds, Happy Hearts a Happy Sport odprezentujú na televíznej obrazovke.