+421 2 54 64 78 52

Pomellato Brand Week 2021

Zažite týždne talianskeho luxusu! V termíne od 5.11. do 15.11.2021 si v klenotníctve SHERON na Panskej 2 v Bratislave vychutnáte špeciálnu expozíciu noviniek a ikonických šperkov značky Pomellato. 

Objavte nesmrteľné ikony z najznámejšej kolekcie Pomellato Nudo v žiarivých nových farbách. Pri oslave 20. výročia tejto unikátnej kolekcie Pomellato uvádza nové elegantne odvážne náramky s rôznymi drahokamami a diamantovými detailmi. Či už si vyberiete masívne zlaté náramky verné výraznému štýlu Nudo, alebo zvolíte jemné prstene, centrálny drahokam s 57 asymetrickými fazetami bude vždy stredobodom dizajnu a vás okamžite vtiahne do sveta absolútneho vkusu, krásy, ale aj radosti a pozitívnych zážitkov. 

Kolekcia Pomellato Nudo

 

Pomellato si ctí svoje zlatnícke dedičstvo a opulentnými šperkami vzdáva hold svojim zručnostiam v stále vzácnejších dizajnoch kolekcie Iconica. Mimoriadne zmyselné šperky sú určené pre ženy, ktoré milujú byť stredobodom pozornosti. Image ikony dotvoria nadčasové reťazové alebo pevné náramky, opulentné visiace náušnice či výrazné 18-karátové zlaté prstene. Mnohé doplnené o biele alebo hnedé diamantové pavé. Iconica iskrí aj dúhou drahokamov vsadených do takého tvaru hviezdy, trojuholníka, oválu alebo štvorca ako v celej rozpoznateľnej kolekcii.

Kolekcia Pomellato Iconica

 

Pomellato s jeho povestnou modernou víziou vytvorilo aj odvážnu kolekciu Fantina. Fantina osloví dnešné amazonky – tie nezávislé ženy, ktoré si tvoria svoj vlastný osud nezmenený konvenciou, ktoré si cenia štýl s originálnym charakterom. Kolekcia, ktorá skúma pôvod názvu Pomellato, je inšpirovaná zakladateľom Pino Rabolinim, synom a vnukom zlatníkov, ktorému rodina povedala, že ak chce riadiť svoj vlastný osud, „musí sa uistiť, že si vybral aj víťazného koňa.“ Pino Rabolini výskumom zistil, že strakaté „dappled“ kone boli najviac majestátne a preto svoj nový podnik pomenoval Pomellato (z talianskeho „dappled“). V skutočnosti bola prvým logom firmy pečiatka koňa.

Kolekcia Pomellato Fantina

 

Kolekciu Brera, pomenovanú po chic distrikte Brera v Miláne, ktoré bolo miestom, kde Pino Rabolini prvýkrát predstavil myšlienku Pomellata v legendárnom bare Jamajka, už pravdepodobne poznáte. Odhalili ste však všetky možnosti nosenia týchto šperkov? Brera je tým najlepším dôkazom toho, že reťaze môžu byť znovu objavené nespočetnými spôsobmi, šírkami a inšpiráciami!

Kolekcia Pomellato Brera

 

Čo je však srdcom rukopisu talianskych remeselných majstrov v Pomellate? Catene! Kolekcia navrhnutá tak, aby bola každodennou nevyhnutnosťou ponúkajúcou milánsky zmysel pre decentný pôvab. Catene je pre svoju bezkonkurenčnú všestrannosť výrazne obľúbená, navyše dáva reťaz do stredu pozornosti, a to z prostého dôvodu – reťaz má totiž medzikultúrny pôvab, ktorý je vo svete šperkov jedinečný. Plynulosť a pevnosť reťaze je dokonale zachytená práve v novej generácii minimalistických, no sebavedomých šperkov.

Kolekcia Pomellato Catene

 

Ak ste vyznávačmi originálneho štýlu, voľte Pomellato. Objavíte filozofiu prêt-à-porter vo svete šperkov…