+421 2 54 64 78 52

Sheron magazín č. 29, II. semester 2021

Prečítajte si novinky a inšpirácie zo Sheron magazínu č. 29 na nadchádzajúcu sezónu 2021 – stačí kliknúť.

Editoriál pani Heleny Krasňanskej, majiteľky klenotníctva Sheron:

Úsmev. To čarovné slovíčko, ktoré nám dáva energiu, optimizmus, robí svet krajším a bohatším. Ten potrebný úsmev na všetky naše starosti, radosti, nádeje aj víťazstvá.

Možno sa aj vy niekedy ocitnete na rázcestí, premýšľate nad vlastným životom, čo ste doteraz urobili, čo by ste ešte mohli, čo vás teší, čo vás napĺňa. Zdolávate tisíc prekážok a pritom je vždy nový dôvod na úsmev. Možno ho nájdete v prítomnosti vašich blízkych, možno sa objaví pri získaní vytúženej veci, možno ním očaríte sám seba, keď budete na seba hrdý.

Ja sa usmievam a som hrdá na to, že zo SHERONu sme vychovali veľké statočné a silné meno. 30 ročné! A keď vedieme milé hádky o tom, či je to zrelý 30 ročný SHERON muž, alebo úspešná 30 ročná SHERON dáma, máme ten povestný úsmev na perách, ktorý má len jednu odpoveď. Že sme s manželom šťastní, že máme pri sebe člena našej rodiny, ktorý je samostatný, fungujúci, úspešný a statočný. SHERON náš, želáme Ti veľa spokojných zákazníkov, priateľov a partnerov, ktorých naďalej budeš inšpirovať a ohurovať nádhernými novinkami zo sveta luxusu, hodnôt a tradícií.