+421 2 54 64 78 52

Inšpirujte sa: Top 9 obľúbených klenotov majiteľky Sheronu

Tam, kde sa emócie striedajú so skúsenosťou, vášeň vedie vyrovnaný boj s nadhľadom, prichádza netradičná deviatka tipov na dokonalé darčeky.

Schoeffel perlová šnúra

Milujem perly! Sú symbolom čistoty, lásky a vernosti. Perlová šnúra povýši malé čierne (šaty, pozn.) na dokonalosť a športový look na vysokú eleganciu.


Pozrite si celú kolekciu Schoeffel

Náhrdelník Sheron by Alberti

Doprajte si pocit slobody. Minimalistické a nenápadné náhrdelníky – symbol (krížik, srdce, kruh, atď.) ako súčasť retiazky. Pre mňa vysoká emočná hodnota odzrkadľujúca nielen to, v čo verím, ale aj to, čo je pre mňa v živote dôležité.

Inšpirujte sa decentnou diamantovou kolekciou Sheron by Alberti

Hravý Chopard Happy Hearts

Zvádzajúce pohyblivé diamanty odzrkadľujúce ženu hovoria o charaktere, milosti a ženskosti. Sú v nich tajomstvá sily a vášne, a preto ho s láskou nosím.

Objavte celú kolekciu Chopard Happy Hearts

Pomellato – kráľovstvo nekonvenčných šperkov

Šperkársky ateliér, ktorý na rozdiel od iných klenotníkov vymyslí vždy niečo diametrálne odlišné, a to ma na ňom fascinuje. Kolekcie prsteňov pútavého dizajnu s rafinovane osadenými diamantmi dokážu odrážať svetlo zo všetkých uhlov, čím pritiahnu pozornosť okolia. Ani neviem, ktorý si vybrať.

Vyberte si niektorý z ikonických prsteňov Pomellato

Pasquale Bruni

Kvety spájajúce telo a dušu sú podstatou tvorivého ženského ducha. Biela a čierna sú mojimi obľúbenými farbami a zelená je momentálne nová čierna.

Prevoňajte si Váš šatník kvetmi z drahokamovej záhrady Pasquale Bruni

Ulysse Nardin

Ženy väčšinou vyberajú hodinky podľa vzhľadu a na to, čo je vo vnútri, nedávajú až taký veľký dôraz. Tento hodinársky klenot svojim dizajnom pripomína umelecké dielo poháňané mechanickým strojčekom špeciálne vyvinutým kalibrom z manufaktúry Ulysse Nardin, ktorý môžem sledovať cez priehľadné zadné veko hodiniek. Skutočne fascinujúce chvíle.

Pozrite si unikátne dámske hodiny Ulysse Nardin vyrobené pre ženy

Hodinky Chopard Imperiale

Názov kolekcie hovorí sám za seba, a keďže je zelená novodobou čiernou, nesmie chýbať v mojich TOP 9. Pohľad na Chopard Imperiale vo mne evokuje explóziu pocitov. Hodinky garantujúce záplavu emócií.

Preskúmajte kolekciu Chopard Imperiale

Hulchi Belluni – Otvorte srdce láske

Farebné emailové zámočky a kľúčiky odzrkadľujúce orientálnu filozofiu Feng Shui so silou a príťažlivosťou tajomnej luny.

Uzamknite Vašu lásku kolekciou Hulchi Belluni Toi&Moi

Rolex – K tomu netreba slov

Bežný smrteľník či celebrita, každý ho chce mať.

Nazrite do sveta Rolex.