+421 2 54 64 78 52 English

Atypické číselníky pre jedinečnú ženu. Poďte si vybrať

Čas sú nielen peniaze, či vítaný pomocník. Čas tiež určuje trendy. Máme pre vás, milé dámy, hneď niekoľko pozoruhodných hodiniek, ktoré podčiarknu vašu osobnosť a krásu.

OMEGA SEAMASTER AQUA TERRA 150M CO-AXIAL MASTER CHRONOMETER LADIE´S 38 mm

Dámske hodinky Seamaster Aqua Terra sú skutočnou definíciou elegancie. Duša oceánu je viditeľná v celom dizajne, zatiaľ čo pri tvorbe boli použité tie najkvalitnejšie materiály a strojček.

Omega Seamaster Aqua Terra 150M Co‑Axial Master Chronometer Ladies‘ 38 mm – Sheron

BREITLING NAVITIMER AUTOMATIC 35

Rafinovaný a elegantný Navitimer Automatic 35 kombinuje historickú príťažlivosť skutočnej ikony so sofistikovanosťou moderných hodiniek.

Breitling Navitimer Automatic 35 – Sheron

OMEGA DE VILLE PRESTIGE CO-AXIAL 32.7 mm ORBIS

Hodinky De Ville Prestige „Orbis“ sa vyznačujú množstvom charakteristických prvkov, vďaka čomu sú výraznou poctou a oslavou náročnej očnej starostlivosti, ktorú poskytuje organizácia Orbis International a jej nemocnica Flying Eye. 

Omega De Ville Prestige Co‑Axial 32.7 mm Orbis

CHOPARD HAPPY SPORT 36 mm

Unikátne hodinky Happy Love, kde 7 tancujúcich diamantov pokračuje v radostnom valčíku na modrom číselníku z perlete, ktorý vysiela univerzálnu správu vyžarujúcu mimoriadne pozitívne vibrácie. A ňou je LÁSKA. 

Chopard Happy Sport 36 mm – Sheron

CHOPARD HAPPY SPORT 30 mm

Pohyblivé diamanty, ušľachtilá oceľ a 18-karátové ružové zlato sú zárukou dokonalého zážitku.

Nechajte sa unášať fantáziu a myšlienkou.

Chopard Happy Sport 30 mm

BREITLING SUPEROCEAN AUTOMATIC 36

Svetlá modrá ako obloha, či oceán. Breitling Superocean Automatic 36 sú vkusné dámske hodinky, ktoré upútajú vhodnou kombináciou bledomodrej s tmavomodrou a striebornou farbou ušľachtilej ocele.

Breitling Superocean Automatic 36

OMEGA SPEEDMASTER CO-AXIAL CHRONOGRAPH 38 mm

Príroda dokáže byť neskutočne jemná. V istom zmysle práve takýto návrat k nej hlási Omega Speedmaster Co-Axial Chronograph 38 mm. Zavrite oči a nadýchnite sa jej lahodnej vône.

Omega Speedmaster Co-Axial Chronograph 38 mm

CHOPARD HAPPY SPORT SUN, MOON AND STARS 36 mm AUTOMATIC

Benátky, jedna z najromantickejších destinácií, sa stali múzou dielne Chopard. Plávajúce usmiate slnko, mesiac a hviezdy na číselníku pripomínajú romantické plavby gondolou po Grand Canale. Nechajte sa unášať na vlne romantiky.

Chopard Happy Sport Sun, Moon and Stars 36 mm Automatic

OMEGA CONSTELLATION CO-AXIAL 27 mm

Ušľachtilá oceľ a riečny číselník s motívom Supernovy doplnený diamantovými indexami je dizajnová dokonalosť uvedená do praxe. Ak chcete upútať vlastným štýlom, Omega Constellation Co-Axial 27 mm je tu pre vás.

Omega Constellation Co-Axial 27 mm