+421 2 54 64 78 52 English

Klenoty, ktorými očaríte svoju drahú

V ďalšom z našich výberov, ktorými sa snažíme inšpirovať nerozhodnutých i podporiť znalcov estetiky a vkusu, ponúkame desiatku doplnkov, ktoré očaria každú dámu.

MEISTER JEWELLERY

Exkluzívny celodiamantový prsteň z bielych a čiernych diamantov. Unikátny hravý prsteň s rotujúcim kruhom. Sledujte pohyb diamantov, keď točíte prsteňom a čaká vás neopakovateľný zážitok.

Meister Jewellery – Sheron

MARCO VALENTE EXCLUSIVE

Marco Valente Design je inovatívny a nekonvenčný klenotnícky projekt, ktorý je veľmi žiadaný a koncipovaný priamo špičkovým stylistom Marco Valentom, ktorý vždy hľadá inovácie a moderný prístup, ale zároveň venuje pozornosť tradíciám a kultúre šperku. 

Marco Valente Exclusive – Sheron

SCHOEFFEL EXCLUSIVE SCP

Kultivované perly najvyššej kvality v spojení s diamantmi a drahými kovmi sú neodškriepiteľným klenotom každej ženy!

Schoeffel Exclusive SCP – Sheron

ALBERTI JUST BRILIANT (náušnice)

Jemná a oslnivá žiara drahých kameňov v spojení so vzácnymi kovmi bola odpradávna symbolom čistoty, vznešenosti a hodnôt. Dodnes je diamant darom nielen pre vás, ale aj budúce generácie. Zo srdca a z tej najlepšej remeselnej zručnosti pre vás Sheron vyrába u talianskej šperkárskej firmy Alberti tie najčistejšie prejavy lásky.

Alberti Just Brilliant

CHOPARD HAPPY HEARTS

Láska je všade okolo nás. Chopard ako dokonalý znalec ženskej duše prináša za pomoci 18-karátového ružového zlata a bielych pohyblivých diamantov dokonalý zážitok.

Srdce je stred vesmíru, srdce je láska, náklonnosť, priateľstvo a v neposlednom rade život.

Chopard Happy Hearts

PASQUALE BRUNI JOLI

Ponorte sa do krás prírody, ktoré pripodobňuje šperkársky majster Pasquale Bruni. Jemnosťou, vášňou, záhadnosťou i ženskosťou.

Pasquale Bruni Joli

ALBERTI JUST BRILIANT (prsteň)

Jemná a oslnivá žiara drahých kameňov v spojení so vzácnymi kovmi bola odpradávna symbolom čistoty, vznešenosti a hodnôt. Dodnes je diamant darom nielen pre vás, ale aj budúce generácie. Zo srdca a z tej najlepšej remeselnej zručnosti pre vás Sheron vyrába u talianskej šperkárskej firmy Alberti tie najčistejšie prejavy lásky.

Alberti Just Brilliant – Sheron

PASQUALE BRUNI PETIT GARDEN

Záhrada ako stred pohody, ako miesto, kde si môžete oddýchnuť, zároveň stred diania najrôznejších procesov súvisiacich so životom.

Pasquale Bruni Petit Garden je jedinečný prsteň, ktorý ozvláštni každú dámu.

Pasquale Bruni Petit Garden

PASQUALE BRUNI GIARDINI SEGRETI

Ak hľadáte dokonalú krásu, a rovnako tak túžite po obdive a nápaditosti, Pasquale Bruni to dokáže náušnicami Giardini Segreti splniť. Vkus na najvyššej možnej úrovni i prevedenie, ktoré už v samotnom názve náušníc ukrýva tajomstvo. Dajte priechodnosť svojej zvedavosti.

Pasquale Bruni Giardini Segreti

POMELLATO FOREVER

Hnedé diamanty symbolizujúce návrat k prírode a polodrahokam kremeň očarujúci svojou univerzálnosťou vytvárajú v náušniciach Pomellato Forever záblesk večnosti. Ten je podoprený majstrovskou zručnosťou prevedenia, pričom každý ďalší pohľad na tento skvost ponúka nový zážitok.

Pomellato Forever