+421 2 54 64 78 52 English

SHERON GOLDEN DAYS

To je synonymum oslavy zlata, trvácnosti, kvality, luxusu a vznešenosti.

Príďte preto oslavovať k nám a urobte si z obyčajných dní neobyčajné!

Počas dvoch dní, 18.-19.9.2020 sme pre všetkých našich terajších aj budúcich zákazníkov pripravili špeciálne dni plné prekvapení. Čakajú Vás zlaté nákupy plné pohodovej atmosféry, so zlatými bublinkami a zlatými čokoládkami. Predstavíme Vám novinky roka 2020 aj ikonické kusy hodiniek a šperkov.

Náš tím je Vám k dispozícii v upravených dlhších otváracích hodinách:

PI, SO    10:00 – 19:00 hod.

 A nakoľko by žiadna oslava nebola kompletná bez darčeka, počas trvania GOLDEN DAYS:

Ku každému nákupu nad 3.500 € dostávate nádherný briliantový šperk!

Využite jedinečnú príležitosť a spolu s nákupom tovaru skladom v predajni SHERON na Panskej 2 v Bratislave, si domov okrem Vašich vysnívaných hodiniek alebo šperkov odneste aj darček – náhrdelník z 18-karátového zlata s briliantom.

Nemáte možnosť prísť počas uvedených dvoch dní trvania GOLDEN DAYS do predajne SHERON osobne? Žiadny problém! Vyberajte online na www.sheron.sk a po uhradení faktúry Vám tovar aj s darčekom odošleme kuriérom.

* Podmienky získania darčeka:
– Nákup akéhokoľvek tovaru (nielen zo zlata) v sume nad 3.500 € všetkých svetových značiek, ktoré máme skladom. Neplatí na nové objednávky. Neplatí na akciový tovar skladom ani na akékoľvek prípadné zľavy.
– Pri splnení uvedených podmienok dostávate briliantový šperk ako darček za symbolické 1 €.

Rolex, Chopard, Ulysse Nardin, Omega, Alberti, Pomellato, Baraka, Pasquale Bruni, Tudor a mnohé ďalšie svetové značky na Vás čakajú v predajni SHERON.

#sherongoldendays