+421 2 54 64 78 52 English

Happy Love

Ak existuje hodinár a klenotník ovládajúci umenie vyjadrovania mnohotvárnej povahy lásky, je to bezpochyby Chopard. Jedine Chopard tak silno dokáže pretaviť šťastie, radosť zo života, pocity a emócie prostredníctvom výtvorov, ktoré kreuje.

LOVE – univerzálne posolstvo uznávané umeleckou riaditeľkou Chopardu, pani Caroline Scheufele – inšpirovala k vytvoreniu novej kolekcie hodiniek Happy Sport. Dve limitované edície – 250 kusov pre oceľovú verziu s leštenou lunetou a 150 kusov pre lunetu s diamantmi – naďalej dávajú voľný priechod tancujúcim diamantom, ktoré sa otáčajú na svojom modrom perleťovom číselníku s písmenami LOVE. Vhodne pomenované hodinky Happy Love sú novou ikonou, do ktorej sme už zamilovaní.

Caroline Scheufele vymyslela omnoho viac ako hodinky. Vymyslela úplne nový spôsob predvídania času. Už sa nepozeráme na naše zápästia, aby sme oznámili čas, ale aby sme ocenili luxus pôvabne víriacich diamantov, ktoré sa odrážajú v ich slobode, vyjadrené neustále sa meniacou choreografiou.

Hodinky Happy Sport ozdobia každý okamih strávený ďaleko od každodenného zhonu sveta a jeho obmedzení a ponúkajú úplnú slobodu pri vychutnaní si skutočne originálneho pohľadu.

S Happy Love je sedem tancujúcich diamantov vyzvaných, aby pokračovali v radostnom valčíku na modrom číselníku z perlete, ktorý vysiela univerzálnu správu vyžarujúcu mimoriadne pozitívne vibrácie: LÁSKA. Štyri písmená sú radostne farebné a štylizované v „street art“ štýle a dodávajú živý nádych týmto rezolútne súčasným hodinkám, ktoré sa neustále objavujú počas svojej viac ako štvrťstoročnej existencie. Ďalším detailom je písmeno O, ktoré bolo starostlivo vyhotovené v tvare srdca: priamy odkaz na legendárny symbol Chopardu, manufaktúry s veľkým srdcom.

Puzdro Happy Love s priemerom 36 mm je celé vyrobené z ocele a je doplnené kráľovským modrým lesklým koženým remienkom zodpovedajúcim farbám číselníka. Kaliber zaručuje približne 42-hodinovú rezervu chodu.

V roku 1993 Caroline Scheufele navrhla športové hodinky založené na jedinečnej a výbušnej kombinácii: oceľ a diamanty. Táto bezprecedentná odvážnosť viedla k vzniku Happy Sport. Šťastné diamanty Happy Diamonds, ktoré majú svoje čestné miesto na číselníku, sa krútia medzi dvoma zafírovými sklíčkami ako baletní tanečníci. Happy Sport sa rýchlo stali ikonou Chopardu, aj medzi dámskymi hodinami všeobecne. Za viac ako 25 rokov existencie sa objavilo viac ako tisíc variácií svedčiacich o tvorivej štedrosti Chopardu.