+421 2 54 64 78 52 English

Ulysse Nardin Skeleton X – nový röntgenový pohľad

Skeleton X s manufaktúrnym kalibrom odhaľuje svoju odvážnu technológiu v najnáročnejšej hodinárskej technike. Nič nie je skryté, vnútrajšok sa stáva vonkajškom, rozmazávajú sa hranice, neviditeľné procesy času sú odhalené voľnému oku. Tento otvorený zázrak preberá skeletonizáciu na úroveň X. Röntgenová interpretácia budúcnosti hodinárskeho dizajnu, kde vidíme všetko, vrátane samotnej architektúry a fungovania času. Skeleton X nenecháva nič fantázii.

Viac ako len prostriedok, objavovanie motivuje Ulysse Nardin prekonávať predsudky. X faktor je odpoveďou. Skeleton X je dokonalou vitrínou tohto nového röntgenového pohľadu. Rozostrením hraníc medzi našim vnútorným a vonkajším svetom, röntgenové lúče nám umožňujú spojiť sa s neviditeľným, skrytým: ak by ste chceli vidieť a preskúmať medzery v realite, prekonať pravidlá hmotného sveta.

Nový Skeleton X prehráva transparentnosť svojho silného pohybu tým, že odstránením toľkého materiálu ako je len možné (bez ohrozenia tolerancií alebo odolnosti voči nárazom), odhaľuje úžasnú krásu trojrozmerného srdca, ktoré bije vnútri.

42-mm puzdro Skeleton X s dokonalými líniami je viac mužné a menej zaoblené. Jeho tvar v tvare X je tvorený štyrmi indexmi zarámovanými v obdĺžniku, vnútri ktorého je zreteľne viditeľná jedna z hviezdnych inovácii – superľahká kremíková technológia. Nový kaliber UN-371 je založený na pohybe UN-171, ale úplne prepracovaný s 96-hodinovou rezervou chodu. Skeleton X je dostupný v 4 prevedeniach – modrá a čierna verzia z titánu, zlatá alebo matná zo zlatého Carbonia®.