+421 2 54 64 78 52 English

Baselworld 2019: Rolex Yacht-Master 42

Rolex rozširuje svoj rad Yacht-Master o nový 42-mm model. Yachtárske hodinky Yacht-Master sú rozpoznateľné vďaka svojej výraznej lunete so 60-minútovou stupnicou. Luneta Yacht-Mastera 42 je vybavená vložkou čiernej keramiky Cerachrom v matnom prevedení, ktorá dokonale dopĺňa čierny lakovaný číselník. Vytvorené z 18-karátového bieleho zlata ohlasujú príchod tohto vzácneho kovu pre model Yacht-Master, ktorý bol doteraz dostupný len v oceli Oystersteel, Everose Rolesore (kombinácii Oystersteel a ružového zlata), v Rolesiu (kombinácii Oystersteel a platiny) a 18-karátovom ružovom Everose zlate.

Rovnako ako všetky hodinky Rolex Professional, Yacht-Master 42 ponúka výnimočnú čitateľnosť za všetkých okolností – a to najmä v tme – vďaka luminescenčnej Chromalight vrstve na indexoch a ručičkách.

Tento nový model ukrýva vo svojom puzdre z bieleho zlata kaliber 3235 z poprednej technológie, ktorá je použitá prvý krát pre model Yacht-Master. Kaliber 3235 obsahuje patentovaný systém Rolex Chronergy, ktorý kombinuje vysokú energetickú účinnosť s veľkou spoľahlivosťou. Komponenty vyrobené z fosfor-niklu zabezpečujú odolnosť voči magnetickému poľu a vlásočnica oscilátora vyrobená z patentovaného Parachromu zas odoláva otrasom, čo zabezpečuje perfektný chod týchto hodiniek. Kaliber 3235 je vybavený automatickým náťahom cez Perpetual rotor a preto sa vyznačujú rezervou chodu až do 70 hodín. Rovnako ako všetky hodinky Rolex i Yacht-Master 42 nesie certifikáciu Superlative Chronometer, ktorá zaručuje vynikajúci výkon na vašom zápästí či už na súši alebo na mori.

http://bit.ly/RolexYachtMaster42